Ευτυχείτε: Τσακωμός σε ζωντανή μετάδοση Μικρούτσικου και Γκουντάρα – Δείτε το βίντεο

Ευτυχείτε: Τσακωμός σε ζωντανή μετάδοση Μικρούτσικου και Γκουντάρα – Δείτε το βίντεο

«Έχεις απωθημένα με τον ΣΚΑΪ», είπε στον συνθέτη και παρουσιαστή ο δημοσιογράφος

Οι διαφορετικές απόψεις δεν έμειναν απλά ως μια άλλη θέση, αλλά προχώρησαν και σε προσωπικές αιχμές. Ο λόγος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα που τσακώθηκαν σε... ζωντανή μετάδοση στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open με αφορμή την αντίδραση του Τζέιμς Καφετζή την Τετάρτη στο «Love It» του ΣΚΑΪ. Εκεί ο πρώην παίκτης του Survivor τόνισε στην Ιωάννα Μαλέσκου ότι τα σχόλια στην εκπομπή της ήταν κακόβουλα εναντίον του.

Σχολιάζοντας ο Μικρούτσικος εξόργισε τον Γρηγόρη Γκουντάρα, καθώς του είπε ευθέως ότι δε λέει τα πράγματα όπως είναι διότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για να αναλάβει εκπομπή μαζί με τη γυναίκα του, Νάταλι Κάκκαβα, και γρήγορα τα αίματα «άναψαν».

«Δεν συγχύζομαι για τον James, άλλοι συγχύζονται για τον ΣΚΑΪ», είπε o Μικρούτσικος και με την σπόντα του ανέβηκε η θερμοκρασία στο πλατό.

«Αν έχεις εσύ κάποια απωθημένα, που προφανώς και έχεις. Είναι η δεύτερη φορά και για τη δεοντολογία μου δεν μου έχει πει κανείς. Εγώ λέω πάντα την άποψή μου όπως τη νιώθω και μην το ξαναπείς γιατί δεν μου αρέσει», απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Θα μου πεις τι θα λέω;», ρώτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πρόσθεσε: «Το είπα την προηγούμενη χωρίς να ξέρω τίποτα. Τώρα ξέρω αυτά που έχω διαβάσει».

«Και τα πιστεύεις; Για τη δεοντολογία μου τόσα χρόνια δεν μου έχει πει κανείς τίποτα. Το πέταξες και την προηγούμενη χρονιά», είπε εκνευρισμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.