Αντιδράσεις στο «Πρωινό» για τη συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα – «Είναι ντροπή»

Αντιδράσεις στο «Πρωινό» για τη συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα – «Είναι ντροπή»

«Οι ηθοποιοί δεν θέλουν να συνδιαλλαχθούν μαζί της», είπε η Φαίη Σκορδά

Την ενόχλησή τους για τα όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα στον Αντώνη Σρόιτερ εξέφρασαν το πρωί της Παρασκευής (28/05) οι συντελεστές της εκπομπής «Το Πρωινό».

Υπενθυμίζεται ότι η Βάνα Μπάρμπα υποστήριξε για ακόμη μια φορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Σχετικό απόσπασμα από την δηλώσεις της ηθοποιού προβλήθηκε στην εκπομπή, με τη Φαίη Σκορδά να αναφέρει ότι συνεργάτιδά της κάλεσε 34 ηθοποιούς ώστε να τοποθετηθούν για το θέμα και όλοι αρνήθηκαν.

«Καλέσαμε χθες, οι συνεργάτες της εκπομπής, 34 ηθοποιούς πολύ σημαντικούς, που είχαν τοποθετηθεί σε αυτήν εδώ την εκπομπή με μεγάλη χαρά για όλα αυτά που είχαν συμβεί. Κανείς δεν θέλησε να απαντήσει και να σχολιάσει τη Βάνα Μπάρμπα. Και αυτό, γιατί είναι η Βάνα Μπάρμπα. 34 ανθρώπους καλέσαμε χθες. Οι ηθοποιοί δεν θέλουν να συνδιαλλαχθούν μαζί της», είπε χαρακτηριστικά.

«Λέει ότι δεν τις βίασε, αλλά ότι του “κουνήθηκαν”. Ένας νέος μοντέρνος άνθρωπος όπως η Βάνα Μπάρμπα δεν επιτρέπεται να διακατέχεται από αυτή τη νοοτροπία. Είναι ντροπή», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε: «Να δώσει μια ημερομηνία η κ. Μπάρμπα, πότε πρέπει κάποιος να μιλάει. Αλλά είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που επιχειρηματολογεί. Ζητάει αποφάσεις, επιχειρήματα αλλά η ίδια, αυτό που λέει είναι ανύπαρκτα πράγματα. Κι επίσης, να πούμε ότι υπάρχουν φωτισμένοι άνθρωποι που έχουν βιάσει παιδάκια, εκπληκτικοί προπονητές που έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά αυτούς που προπονούν, επομένως αυτό το επιχείρημα το έχει δυστυχώς καταρρίψει η ζωή».