Η Φάρμα: Ο Στράτος Τζώρτζογλου εξηγεί γιατί μπήκε στο ριάλιτι – Τι είπε για τις εκρήξεις του

Η Φάρμα: Ο Στράτος Τζώρτζογλου εξηγεί γιατί μπήκε στο ριάλιτι – Τι είπε για τις εκρήξεις του

«Δεν κάθισα να δω τα επεισόδια, δεν ήθελα να δω τι λέγανε πίσω από την πλάτη μου»

Τους λόγους για τους οποίους μπήκε στη «Φάρμα» αποκάλυψε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1, όπου δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά για τις εκρήξεις του στο ριάλιτι, αλλά και για τον αν το βλέπει τώρα που αποχώρησε.

«Μπήκα διότι διέβλεψα ότι δεν είναι ένα ριάλιτι. Η νίκη του τίτλου είναι δελεαστική, 50 χιλιάδες ευρώ και ένα αυτοκίνητο, αλλά είπα "κάτσε είμαι 56 χρονών αγύμναστος σχετικά με τα αθλήματα τα ειδικά", έπρεπε να μάθω σφυρί, τσεκούρι και πριόνι. Επιτέθηκα στην πείνα. Έκανα ότι έκανα στον στρατό. Έκλεισα το στομάχι για τρεις ημέρες, οπότε μετά τα μοίραζα στους υπόλοιπους. Η δουλειά που ρίξαμε στη "Φάρμα" ούτε να σε πλήρωναν χρυσάφι. Συναισθηματικά μπήκα και ήθελα να το αφιερώσω στη μητέρα μου που έφυγε από τη ζωή, να δώσω έναν αγώνα ζωής πνευματικό και σωματικό», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Φώναξα σε κάποιες παρεξηγήσεις γιατί από άγνοια δήλωναν έλλειψη σεβασμού. Ήταν αναγκαίες. Φώναξα περισσότερο, θα προτιμούσα να ήμουν πιο γαλήνιος. Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις βγήκα είναι ότι είδα όλα τα χιουμοριστικά βίντεο που έπαιξαν στο youtube, γέλασα με τη ψυχή μου» είπε. «Δεν κάθισα να δω τα επεισόδια, δεν ήθελα να δω τι λέγανε πίσω από την πλάτη μου», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.