Survivor: «Σίγουρα δεν είσαι ήρωας» – Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του James Καφετζή

Survivor: «Σίγουρα δεν είσαι ήρωας» – Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του James Καφετζή

«Σε είδα να ταπεινώνεσαι και να αντέχεις το βάρος των δυσκολιών»

Περίπου 10 ημέρες πέρασαν από τη στιγμή που ο James Καφετζής ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor, ενώ όταν έφτασε στη Ρόδο, οι κάτοικοι τον υποδέχθηκε ως... ήρωα, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά.

Έτσι, η μητέρα του παίκτη φαίνεται πως ένιωσε την ανάγκη να στείλει το δικό της μήνυμα, ευχαριστώντας παράλληλα όσους τον στήριξαν.

Τη συγκινητική ανάρτησή της πρόβαλε το πρωί της Πέμπτης (20/05 ) η εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN.

«Παιδί μου James, δεν έχω προλάβει ακόμα να σου μιλήσω ουσιαστικά. Όχι παιδί μου, σίγουρα δεν είσαι ήρωας, όπως εσφαλμένα ακούστηκε. Ούτε αναζητούσα σε σένα ηρωισμούς. Είσαι όμως το παιδί μου, τον 24 χρονών που ανέθρεψα με αγάπη κι αυτό με κάνει πολύ υπερήφανη. Μπήκες σε ένα παιχνίδι αγωνισμάτων και έπαιξες τίμια, ως όφειλες. Σε είδα να ταπεινώνεσαι και να αντέχεις το βάρος των δυσκολιών και καμάρωνα που το παιδί μου μπορεί να διαχειρίζεται αυτές τις δοκιμασίες.

Χαίρομαι που κατάλαβες πως ό,τι αξίζει είναι ανεκτίμητο, το κουβαλάς στην καρδιά σου και είναι οι φίλοι σου. Είναι ο Νίκος, ο γνήσιος και αυθεντικός αγρότης που ξέρει πως με την αγάπη καλλιεργούνται τα πιο σπάνια λουλούδια. Είναι και η Άννα Μαρία που στέκεται δίπλα σου από την πρώτη στιγμή.

Ευχαριστώ όλους εσάς που στηρίξατε το παιδί μου. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους και σε όλες σας να κερδίζετε σε όλους τους καθημερινούς στίβους της ζωής σας και να ευτυχείτε από αγάπη», σημείωσε η κ. Μπέβερλι.