Survivor: Συγκλόνισε ο Ασημακόπουλος – «Έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου και μου έχει στοιχίσει πολύ»

Survivor: Συγκλόνισε ο Ασημακόπουλος – «Έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου και μου έχει στοιχίσει πολύ»

«Δεν ανέβαινα σε μηχανάκι για να μην χτυπήσω και να μην προκαλέσω κάποιο ατύχημα»

Συγκλόνισε με την αποκάλυψη του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας εξομολογήθηκε ότι έχει «χάσει» ένα από τα αδέλφια του.

«Έχω χάσει ένα από τα αδέλφια μου και είναι κάτι που μου έχει στοιχίσει στην παιδική μου ηλικία πάρα πολύ. Για αυτό θέλω να κάνω συνέχεια περήφανος τους γονείς μου, χωρίς να θέλω να τους αποδείξω κάτι. Ξέρω ότι αξίζω αλλά δεν θέλω να τους στεναχωρώ, δεν θέλω να τους κάνω να νιώθουν άσχημα για μένα. Δεν ανέβαινα σε μηχανάκι δηλαδή για να μην χτυπήσω και να μην προκαλέσω κάποιο ατύχημα. Ήμουν πάντα στο αυτοκίνητο, έμπαινα μέσα, έκανα πάντα το σταυρό μου, φορούσα ζώνη και σκεφτόμουν να μην πάθω κάτι και τους πληγώσω ή τους στεναχωρήσω» πρόσθεσε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας στο Survivor. «Πραγματικά, αγαπάτε τους γονείς σας γιατί δεν ξέρετε πόσο θα τους έχετε και τα αδέλφια σας και να σκέφτεστε μόνο την θετική πλευρά των πραγμάτων. Να μην τους στεναχωρείτε».

«Νιώθω πολύ ευγνώμων που έχω αυτή την οικογένεια, με έχει κάνει να ξεπερνάω προβλήματα και στραβές που έχουν έρθει στη ζωή μου. Μόνο με μια αγκαλιά και ένα χάδι από τον πατέρα μου μπορώ να τα ξεχάσω όλα» συμπλήρωσε, δακρυσμένος, Γιώργος Ασημακόπουλος.