Survivor: Ο λόγος που η σύζυγος του Τριαντάφυλλου δεν του είπε δημόσια «σ’ αγαπώ»

Survivor: Ο λόγος που η σύζυγος του Τριαντάφυλλου δεν του είπε δημόσια «σ’ αγαπώ»

Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε το έπαθλο επικοινωνίας στο reality

Το βράδυ της Τετάρτης το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισε η Κόκκινη ομάδα του Survivor και οι παίκτες μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο προκειμένου να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους σε live χρόνο.

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε μέσω μηνυμάτων με την σύζυγο του Δήμητρα και ενώ εκείνος του εξέφραζε την αγάπη του και πόσο του λείπει, εκείνη απέφευγε να εκφραστεί δημόσια και να του πει «σ’αγαπώ».

«Εκεί που κερδίσαμε την επικοινωνία κι είμαι χαρούμενος, είχα άγχος και χτυπούσε η καρδιά μου επειδή είμαι ερωτευμένος κι αγαπάω.. Στέλνω το πρώτο μήνυμα στη γυναίκα μου αγάπη μου, ψυχή μου, λατρεία μου και περιμένω να δω αγάπη μου σε σκέφτομαι, σε θέλω, σε λατρεύω και μου λείπεις και τι βλέπω; Ένα Χα χα χα.

Λέω με αγαπάς και μου γράφει να προσέχεις και κράτα γερά κι ήρεμα. Βρε Δήμητρα είναι δυνατόν μας βλέπει όλη Ελλάδα. Πες ένα μου έλειψες σε αγαπώ. Εσύ κορίτσι μου γλυκό είναι σαν να λες κάτσε εκεί που κάθεσαι, τέσσερις μήνες βρήκα την υγειά μου κι είμαι μια χαρά μόνη μου στο σπίτι και περνώ τέλεια δίχως να σε έχω στο κεφάλι μου. Παρ΄το χαλαρά λέει είναι ένα παιχνίδι» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος στο τέλος του έπαθλου κατά τις δηλώσεις του στην κάμερα της παραγωγής.

Γιατί όμως η Δήμητρα, σύζυγος του Τριαντάφυλλου απέφυγε να του πει δημόσια «σ’ αγαπώ»;

Η σύζυγος του Τριαντάφυλλου απέφυγε να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματα της γιατί πολύ απλά δεν είναι εξοικειωμένη με τη δημοσιότητα όπως ανέφερε η ίδια στην Έλενα Πολυκάρπου και την εκπομπή Ευτυχείτε. Η Δήμητρα είναι μικροβιολόγος και δεν έχει καμία σχέση με την showbiz.