Να φύγει από το Survivor ο γιος της θέλει η μητέρα του Τριαντάφυλλου

Να φύγει από το Survivor ο γιος της θέλει η μητέρα του Τριαντάφυλλου

«Στεναχωριέμαι πολύ που βλέπω να φέρονται έτσι στο παιδί μου μέσα στο παιχνίδι»

Τη δικη της άποψη εξέφρασε η Σεβαστή Χατζηνικολάου, μητέρα του Τριαντάφυλλου, καθώς μίλησε για το γιο της, τη συμμετοχή του στο Survivor αλλά και την καθημερινή επικοινωνία που έχει με τη νύφη της. «Στεναχωριέμαι πολύ που βλέπω να φέρονται έτσι στο παιδί μου μέσα στο παιχνίδι» τόνισε η μητέρα του Τριαντάφυλλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Παρασκευής.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Όταν είναι κάποιοι γονείς, μαμάδες και μπαμπάδες, τότε μπορούν να νιώσουν τον πόνο. Επικοινωνώ με τη νύφη μου καθημερινά. Όποτε μπορεί βλέπει κι εκείνη το Survivor. Όταν έχει δουλειά το βλέπει μετά. Και με τον εγγονό μου μιλάμε και περιμένει να έρθει ο μπαμπάς του. Όταν τον βλέπει να κερδίζει φωνάζει “μπράβο μπαμπά”» ανέφερε αρχικά η μητέρα του Τριαντάφυλλου.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα μεγάλο παιδί. Θα έλεγα ότι είναι ένα χαρισματικό παιδάκι. Όταν νευριάζει μετά από λίγο λέει “γεια σου ρε μάνα”. Έτσι που βλέπω θέλω να φύγει από το παιχνίδι γιατί πικραίνομαι πολύ. Έβαλε στοίχημα με τη γυναίκα του για να δει τις αντοχές του. Ο γιος μου άντεξε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι περίμενε».