Survivor: Έβαλε τα κλάματα η Χριστίνα Κεφαλά – Οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor: Έβαλε τα κλάματα η Χριστίνα Κεφαλά – Οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Τα «βέλη» που έριξε στον Νίκο Μπάρτζη

Την ήττα γνώρισε για μια ακόμη φορά η μπλε ομάδα, η οποία προσήλθε στο συμβούλιο για να ψηφίσει έναν ακόμη παίχτη προς αποχώρηση.

Σε αυτή την ψηφοφορία δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. Παράλληλα, βέβαια, θα έπρεπε να υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο.

Η κάλπη «έδειξε» ποιος θα πρέπει να βρεθεί πλάι στην Άννα Μαρία Βέλλη και να μονομαχήσει στην ψηφοφορία του κοινού για την παραμονή στο Survivor. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός το όνομα του δεύτερου υποψήφιου ήταν αυτό του Τζέιμς Καφετζή.

Στη συνέχεια ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να υποδείξει την Χριστίνα Κεφαλά ως τρίτη υποψήφια.

Μένει να δούμε ποιος θα αποχωρίσει απόψε το βράδυ από το survivor.

Η Χριστίνα Κεφαλά σημείωσε μέσα σε όλα πως «ο τραυματισμός μου ήταν σίγουρα ένα μεγάλο τράνταγμα για μένα, ωστόσο δεν τα παρατάω. Θέλω να μείνω στο παιχνίδι, δεν το βάζω με τίποτα κάτω. Και δέκα φορές να πέσω, θα σηκωθώ 100. Και 200 και 300! Δεν νομίζω ότι για μένα έχει τελειώσει το παιχνίδι και ήρθε η ώρα να φύγω. Ίσα ίσα που θεωρώ ότι έχω ακόμα να δώσω, να μάθει ο κόσμος για μένα και για τον χαρακτήρα μου, για την αγωνιστικότητα μου. Είναι πολύ νωρίς να φύγω».

«Από ότι βλέπουμε το παιχνίδι είναι μια στρατηγική. Τα τρία αυτά άτομα λειτουργούν στρατηγικά. Με πήραν ως θύμα και μένα, όπως και άλλους συμπαίκτες μου, για να παραμείνουν στο παιχνίδι» πρόσθεσε εμφανώς φορτισμένη η παίκτρια των Μπλε. «Είναι μια αδικία για ένα ακόμα άτομο που βρίσκεται εδώ. Που δεν έχω δημιουργήσει ούτε ένα πρόβλημα».

Εφόσον εγώ παραμένω στο παιχνίδι και σηκώνομαι σε δύο μέρες, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μου πει για την υγεία μου το παραμικρό! Και δεν σου το επιτρέπω» ξέσπασε βουρκωμένη η υποψήφια προς αποχώρηση προς τον Νίκο Μπάρτζη. «Είμαι πολύ περήφανη και στη μάνα μου τώρα που με βλέπει»!