Γιώργος Κοψιδάς: Ο Τριαντάφυλλος το παίζει συνεχώς θύμα, Νίκος Ξανθόπουλος

Γιώργος Κοψιδάς: Ο Τριαντάφυλλος το παίζει συνεχώς θύμα, Νίκος Ξανθόπουλος

«Ποιος είναι ο Αλέξης Παππάς που θα κρίνει τις επιλογές μου;»

Στον Αλέξη Παππά και στον Τριαντάφυλλο αναφέρθηκε ο έκανε ο Γιώργος Κοψιδάς βγαίνοντας από το Survivor προβλήθηκαν σήμερα στην εκπομπή «Love it».

«Ποιος είναι ο Αλέξης Παππάς που θα κρίνει τις επιλογές μου; Ο βιγκανισμός δεν είναι μια διατροφική επιλογή, είναι φιλοσοφία ζωής. Είναι τόσο ισχυρό το κίνητρο που έχω, είναι καθαρά ηθικό για τα ζώα που δεν θέλω να βασανίζονται. Δεν πήρα ποτέ κανένα τηλέφωνο την παραγωγή για να μπω στο Survivor και να γίνω ο πρέσβης του βιγκανισμού. Δεν είμαστε ίδιοι με τον Αλέξη, είμαστε εντελώς αντίθετοι. Σοκαρίστηκα όταν είδα την εικόνα μου στον καθρέφτη, ήμουν αποστεωμένος. Έχω χάσει τουλάχιστον 15-20 κιλά», είπε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ο Γιώργος Κοψιδάς πρόσθεσε επίσης: «Οι πιο στρατηγικοί παίκτες είναι ο Αλέξης, ο James και ο Τριαντάφυλλος. Ο James για μένα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ένας από τους καλύτερους που έχουν συμμετέχει στο Survivor. Ο Τριαντάφυλλος το παίζει συνεχώς θύμα, Νίκος Ξανθόπουλος. Δεν ισχύει ότι δεν του δώσαμε φαγητό. Έφαγε κανονικά τις προμήθειες, του μαγειρέψαμε».

Παρακαλούμε περιμένετε ...