Μουτσινάς υπέρ Τριαντάφυλλου: Να παρέμβει η παραγωγή του Survivor

Μουτσινάς υπέρ Τριαντάφυλλου: Να παρέμβει η παραγωγή του Survivor

«Δεν συμφωνώ σαν θεατής», είπε για το γεγονός ότι δεν του έδωσαν ψάρι

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Γιώργου Κόρομι να μην μοιραστεί τα ψάρια που έπιασε στο Survivor με τον Τριαντάφυλλο.

Ο παίκτης αποφάσισε να μην δώσει ούτε ένα ψάρι από τη ψαριά του στον τραγουδιστή ενώ όλοι μαζί οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας έτρωγαν επιδεικτικά μπροστά στον νηστικό Τριαντάφυλλο.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε και από το «Καλό μεσημεράκι» και ο Νίκος Μουτσινάς δεν έκρυψε την αντίθεση του στην απόφαση του Γιώργου Κορόμι και ζήτησε να επέμβει και η παραγωγή του Survivor.

«Έπιασε ο Κόρο κάτι ψάρια και δεν του έδωσε. Τώρα, θα πάρω θέση. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Και εμένα ο Τριαντάφυλλος με φέρνει στα όριά μου, αλλά δεν έχει σημασία. Δεν μπορείς να μην δώσεις φαγητό. Μη ξεχνάμε ότι είναι ένα παιχνίδι, δηλαδή να ηρεμήσουμε λίγο. Δεν δίνω στον άλλον να φάει και τι θα αλλάξει; Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Δεν κόβω και φλέβα για τον Τριαντάφυλλο, το ξέρετε, αλλά το να μην δίνεις μπουκιά…», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Στην συνέχεια, ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Δεν συμφωνώ καθόλου σαν θεατής, σαν άνθρωπος και σαν προσωπικότητα. Θα ήθελα να παρέμβει η παραγωγή. Ειδικά στο κομμάτι του φαγητού, πρέπει να τους πουν ότι… παιδιά, χαλαρώστε, είστε ένα τηλεοπτικό προϊόν, ηρεμήστε. Ο Κόρο χάνει με αυτό που κάνει».