Survivor: Η ανάρτηση του Ατζούν και η σπόντα για Μαριαλένα και Σάκη

Survivor: Η ανάρτηση του Ατζούν και η σπόντα για Μαριαλένα και Σάκη

Ο Τούρκος παραγωγός αντικατέστησε στην παρουσίαση τον Γιώργο Λιανό για δυο ημέρες

Ο Γιώργος Λιανός έφυγε για λίγες μέρες από τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της συντρόφου του η οποία έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους.

Τη θέση του στο τιμόνι της παρουσίασης του Survivor πήρε ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί. Αφού ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στη θέση του, ο Ατζούν βρέθηκε ξανά πίσω από τις κάμερες ωστόσο θέλησε να εκφράσει την άποψη του για το ελληνικό Survivor, τα ελληνικά τα οποία μιλάει αλλά και τον Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στην ανάρτηση του, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έγραψε: Ήταν πολύ μεγάλη χαρά για εμένα να παρουσιάσω για δυο ημέρες το ελληνικό Survivor, στην θέση του επιτυχημένου παρουσιαστή μας Γιώργου Λιανού. Ζούμε μια συναρπαστική σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιώσω τα ελληνικά μου στα επόμενα 20 χρόνια

Με κάνει παρά πολύ ευτυχισμένο η αγάπη που δείχνουν οι Έλληνες φίλοι μου, τόσο σε εμένα όσο και στους συνεργάτες μου, όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ παρά πολύ τους παίκτες του Survivor, εσάς τους τηλεθεατές και όλους τους συνεργάτες μου.

Υ.Γ Αυτό που αναρωτιέμαι ακόμα είναι, τι σκέφτεται η Μαριαλένα για τον Σάκη