Battle of the Couples: Δυναμικό ξεκίνημα του reality- Τα προνόμια του «Ζευγαριού της Εβδομάδας»

Battle of the Couples: Δυναμικό ξεκίνημα του reality- Τα προνόμια του «Ζευγαριού της Εβδομάδας»

Η τηλεθέαση της πρεμιέρας

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης το νέο ριάλιτι παιχνίδι του Alpha, Battle of the Couples.

«Απόψε ξεκινάει το Battle of the couples! Καλωσήρθατε! 12 ζευγάρια είναι έτοιμα να ζήσουν την πιο δυνατή εμπειρία της ζωής τους», τόνισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην έναρξη.

Χρειάστηκαν λίγα λεπτά προβολής της πρώτης εκπομπής και το αντίστοιχο hashtag κατόρθωσε να σκαρφαλώσει στην κορυφή των trends στα social media. Ως προς την τηλεθέαση, κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης στο γυναικείο, δυναμικό κοινό στην πρώτη του ώρα (Γ15-24: 23,2%, Γ25-44:16,8%).

Η Ιουλία και ο Meech ξεχώρισαν για την αγάπη τους στην ραπ και την τραπ μουσική, ήταν όμως το ζευγάρι που δεν κατάφερε να μπει στη βίλα του Battle of the Couples. Η Ιουλία αρνήθηκε να λάβει μέρος στο τελευταίο αγώνισμα που θα έκρινε ποιοι θα μπουν στη βίλα, γεγονός που έστειλε την Κρίστη και τον Κώστα απευθείας στο δικό τους κρεβάτι στο πολυτελές σπίτι του BOTC.

Ποιοι είναι οι κανόνες

Το ζευγάρι που αποχωρεί, υποδεικνύει με βίντεο που αφήνει στους υπόλοιπους παίκτες, ποιοι θα είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για «Ζευγάρι της Εβδομάδας». Στη συνέχεια, οι παίκτες φτάνουν στην Αρένα και με ανοιχτή ψηφοφορία αποφασίζουν ποιο θα είναι το δεύτερο υποψήφιο «Ζευγάρι της Εβδομάδας».

Τα δύο αυτά ζευγάρια μονομαχούν σε μια δοκιμασία, κι εκείνο που επικρατεί, κερδίζει τον τίτλο του «Ζευγαριού της Εβδομάδας», μαζί με τα προνόμια που φέρει αυτός, αλλά και την πολυπόθητη ασυλία.

Διαμονή στο Master Bedroom

Ανάμεσα στα προνόμια που απολαμβάνει για επτά ημέρες το «Ζευγάρι της Εβδομάδας», είναι και η διαμονή του στο Master Bedroom. Πρόκειται για το πιο πολυτελές και περιζήτητο δωμάτιο στη βίλα των ζευγαριών.

Σημειώνεται πως το Βattle of the Couples προβάλλεται Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη στις 23:00 και Παρασκευή στις 22:00, στον Alpha.