Σάσα Σταμάτη: Ο λόγος που είπε «ναι» στο «Battle of the Couples»

Σάσα Σταμάτη: Ο λόγος που είπε «ναι» στο «Battle of the Couples»

Πώς σχολίασε τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του reality

Το λόγο για τον οποίο αποδέχθηκε την πρόταση του Alpha να είναι η couple’s coach του νέου reality «Battle of the Couples» ανέφερε η Σάσα Σταμάτη η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day».

«Ένιωσα μια αγκαλιά από τον Alpha. Ένιωσα ότι όντως είναι κάτι διαφορετικό και εγώ ήθελα να γυρίσω με κάτι διαφορετικό. Χαίρομαι που αυτήν την στιγμή, με όλα αυτά που έχετε να διαχειριστείτε, δεν είμαι σε μια εκπομπή lifestyle» είπε η Σάσα Σταμάτη στην παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στην αρχή της συνέντευξης της, η Σάσα Σταμάτη ευχαρίστησε την ομάδα του «Happy Day» λέγοντας: «Νιώθω πως είμαι σπίτι μου στην εκπομπή τη δική σας. Το λέω γιατί απείχα για κάποια χρόνια αλλά και εσύ και η αρχισυντάκτριά σας, η Μαίρη Παλιαλέξη, με στηρίζατε. Παίζατε τις συνεντεύξεις μου. Δεν θυμάστε τους ανθρώπους όταν είναι μόνο στην επικαιρότητα. Κατάλαβες τι θέλω να σου πω;».

Η Σάσα Σταμάτη τόνισε πως τα τελευταία χρόνια έκανε… ξεσκαρτάρισμα στον κοινωνικό της περίγυρο. «Απλά έχω κάνει ένα ξεκαθάρισμα από φίλους, από γνωστούς. Βγήκαν πάρα πολλοί εκτός» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Μιλώντας για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης τα οποία συγκεντρώνει το «Battle of the Couples», η Σάσα Σταμάτη ανέφερε πως: «Δε χαίρομαι για τα νούμερα, θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Δεν θέλω να λέμε άλλα επειδή είμαστε στον Alpha, να λέμε ότι είναι όλα καλά και τέλεια. Φυσικά θα θέλαμε να πηγαίναμε πολύ καλύτερα, όμως είναι ένα καινούριο πρότζεκτ, δεν το ξέρει ο κόσμος. Έχει ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο το Survivor και το έχει το κοινό του, έχουμε το Masterchef και τώρα βγήκαμε εμείς. Στην Κύπρο το “Battle” κάνει 16%, πάει πάρα πολύ καλά ας πούμε».