Survivor: Η συμφωνία που αποκάλυψε η Έλενα Κρεμλίδου με τον James Καφετζή

Survivor: Η συμφωνία που αποκάλυψε η Έλενα Κρεμλίδου με τον James Καφετζή

«Εγώ κράτησα τον λόγο μου, εκείνος όχι» ανέφερε χαρακτηριστικά η «Μαριπόζα»

Δυο εβδομάδες μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου από το Survivor, η νεαρή Instagrammer παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης, την πρώτη της συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love it».

Εκεί αποκάλυψε και τη μυστική συμφωνία την οποία είχε κάνει με τον συμπαίκτη της James Καφετζή.

«Το θέμα ήταν το κλίμα στην μπλε ομάδα… Υπήρχε αρνητικότητα. Από όλους προς όλους. Όλοι έψαχναν πράγματα που τον ενοχλούν στον άλλον για να έχουν τη δικαιολογία να μπορούν να ψηφίσουν. Με τον James γνωριστήκαμε το περσινό καλοκαίρι που είχα κάνει διακοπές στην Ρόδο. Ήταν μέρος της όλης φάσης, να δούμε το νησί, τις παραλίες μέσω του James και των υπηρεσιών που έχει με τα σκάφη. Όταν ενημερωθήκαμε ότι θα είμαστε μαζί στο παιχνίδι είχαμε συμφωνήσει να μην το αναφέρουμε. Και έμαθα λίγο καιρό πριν φύγω ότι το ήξεραν όλα τα παιδιά. Εγώ κράτησα τον λόγο μου, εκείνος όχι. Ο πιο στρατηγικός παίκτης στο Survivor είναι ο James.

Όλοι έχουν πει άσχημα πράγματα για τους άλλους. Είναι εύκολο να κατηγορείς κάποιον που δεν είναι μπροστά. Επειδή ξέρω ποιος είπε τι είναι, κρίμα. Για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου, ρίχνεις τους άλλους. Δεν θα έλεγα ότι η Ελευθερία φλερτάρει με τους άντρες. Δεν την κατηγορώ, κατηγορώ τον Αλέξη και όλα τα αγόρια που είπαν στην Ελευθερία ότι φλερτάρει με όλους» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Κρεμλίδου.