Το Πρωινό: «Θύμα» του κορονοϊού η εκπομπή με τρία κρούσματα

Το Πρωινό: «Θύμα» του κορονοϊού η εκπομπή με τρία κρούσματα

Επιστρέφει στον «αέρα» την ερχόμενη εβδομάδα

Η πρωινή εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό» έπεσε «θύμα» του κορονοϊού καθώς συνεργάτες της εκπομπής εντοπίστηκαν θετικοί με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στους συντελεστές.

Από χθες, Δευτέρα, «το Πρωινό» δεν βγαίνει στον τηλεοπτικό «αέρα» του ANT1 και όπως όλα δείχνουν, δεν θα προβληθεί όλη την εβδομάδα.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τρίτης, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ενημέρωσε τον Γιώργο Παπαδάκη πως τα κρούσματα ανέρχονται σε τρία και πως θα επιστρέψουν στον «αέρα» την ερχόμενη εβδομάδα.

«Δύο φορές την εβδομάδα κάνουμε rapid test στον ΑΝΤ1. Την Παρασκευή ένας από τους εξωτερικούς συνεργάτες βγήκε θετικός. Έτσι λοιπόν υποβληθήκαμε όλοι σε μοριακό τεστ και βγήκαν θετικοί και άλλοι δύο συνεργάτες, ο ένας είναι μπροστά από τις κάμερες και ο άλλος πίσω από τις κάμερες. Άρα έχουμε τρία κρούσματα κορονοϊού στην εκπομπή. Ως εκ τούτου πρέπει να μείνουμε εκτός εκπομπής όσες μέρες αναφέρει το πρωτόκολλο», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε επίσης: «Χθες κάναμε όλοι τεστ για να δούμε αν κολλήσαμε κι άλλοι, είναι αρνητικά τα τεστ όλων. Ακόμα κι ένα από τα τεστ των τριών ανθρώπων που ήταν θετικοί, είναι αρνητικό. Είναι καλά τα παιδιά. Τα δύο από τα τρία παιδιά έχουν πολύ ήπια συμπτώματα και ο τρίτος είναι ασυμπτωματικός. Από Δευτέρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είμαστε κοντά σας».