Γιώργος Λιανός: Το φετινό Survivor θα είναι το πιο δύσκολο απ’ όλα

Γιώργος Λιανός: Το φετινό Survivor θα είναι το πιο δύσκολο απ’ όλα

«Στον Άγιο Δομίνικο με φωνάζουν no fear George», δήλωσε ο παρουσιαστής του παιχνιδιού

Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο καθώς θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του «Survivor» και μάλιστα έχει πραγματοποιήσει τα πρώτα γυρίσματα.

Ο παρουσιαστής προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις από τον Άγιο Δομίνικο στην κάμερα της εκπομπής «Love it» και μεταξύ άλλων τόνισε πως ο φετινός κύκλος του Survivor αναμένεται να είναι πολύ σκληρός.

«Είμαστε λίγες μέρες στο νησί, αλλά έχουμε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα. Έχουμε τη χαρά να έχουμε μαζευτεί στο φετινό Survivor μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύουμε πολλά χρόνια, από διάφορα πόστα ο καθένας και ξαφνικά είμαστε εδώ και έχουμε καλές θέσεις, δυνατές θέσεις.

Στον Άγιο Δομίνικο με φωνάζουν “no fear George”, έχω ανέβει… πολύ ψηλά. Ετοιμάζουμε ένα πάρα πολύ ωραίο Survivor, έχουμε ένα καταπληκτικό κάστινγκ με διαφορετικές αποχρώσεις χαρακτήρων. Από το πρώτο βράδυ στην παραλία θα δείτε τις διαφορετικές απόψεις των παικτών. Όλοι οι παίκτες έχουν έρθει για τη νίκη.

Βρίσκομαι σε ένα ποτάμι που πραγματοποιούνται πολλά γυρίσματα, έχουμε ετοιμάσει κάτι πολύ σπέσιαλ. Το φετινό Survivor θα είναι το πιο δύσκολο απ’ όλα, είναι πολύ σκληρό. Αρκετοί παίκτες έχουν καταλάβει ότι για να επιβιώσεις θα πρέπει να αποκτήσεις αρχηγικό ρόλο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.