Big Brother: Εκτός σπιτιού ο Χρήστος Βαρουξής

Big Brother: Εκτός σπιτιού ο Χρήστος Βαρουξής

Στο τέλος της βραδιάς θα διαμορφωθεί η τελική πεντάδα του διαγωνισμού

To «Big Brother» φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά τις 21.00, ο Χάρης Βαρθακούρης υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στον Ημιτελικό του «Big Brother» και υπενθύμισε πως στο τέλος της βραδιάς δυο παίκτες θα βρεθούν εκτός παιχνιδιού και θα διαμορφωθεί η τελική πεντάδα του διαγωνισμού.

Ο παρουσιαστής μάλιστα διευκρίνισε πως οι τηλεθεατές οι οποίοι επιθυμούσαν να στηρίξουν με τη θετική τους ψήφο τους αγαπημένους τους παίκτες και ως εκ τούτου να τους δώσουν την ευκαιρία να φτάσουν στον τελικό του «Big Brother» θα μπορούσαν να το κάνουν μέχρι τις 23.30.

Οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση, Χρήστος Βαρουξής, Σοφία Δανέζη, Δημήτρης Πυργίδης, Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Θέμης Κανέλλος στην αρχή του επεισοδίου ζήτησαν τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Λίγο μετά τις 23.00 ο Χάρης Βαρθακούρης, μη θέλοντας να παρατείνει την αγωνία των παικτών η οποία είχε βαρέσει... κόκκινο, ζήτησε το φάκελο με τα αποτελέσματα από την παραγωγή και συνδέθηκε για άλλη μια φορά ζωντανά με το σπίτι του «Big Brother».

Ο παρουσιαστής ενημέρωσε πως ο πρώτος από τους δυο παίκτες που αποχωρεί είναι ο

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ζήτησε τη θετική ψήφο του κοινού για να παραμείνει στο… Survivor

Με τους πέντε από τους εφτά παίκτες του «Big Brother» να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, το βράδυ της Παρασκευής, ξεκίνησε ο ημιτελικός του reality.

Ο Χάρης Βαρθακούρης έδωσε το λόγο στους παίκτες προκειμένου να ζητήσουν τη θετική ψήφο από το τηλεοπτικό κοινό.

Αυτή που έκλεψε για άλλη  μια φορά την… παράσταση ήταν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη η οποία ξεκίνησε να μιλάει και ξέχασε να σταματήσει με αποτέλεσμα ο Χάρης Βαρθακούρης να την «κόψει» και να προκαλέσει την αντίδραση της.

«Με κόβεις! Πώς θα με ψηφίσει ο κόσμος;» είπε η 10 φορές υποψήφια προς αποχώρηση. «Μα είναι πολλοί οι υποψήφιοι βρε Άννα Μαρία!» της απάντησε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Πυργίδης, σε ένα σύντομο λόγο ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό και ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε πως ο παίκτης: «Έσπασε ρεκόρ, έκανε λογίδριο χωρίς να πει τη λέξη χάος».

Ο Θέμης Κανέλλος ο οποίος βρίσκεται στην συγκεκριμένη θέση για πρώτη φορά ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αν και 18 έχω κριθεί πάρα πολλές φορές για το ότι είμαι gay και για το γεγονός ότι είμαι ένα αγόρι που μ’ αρέσει να βάφομαι. Χαίρομαι που έγινα αποδεκτός από μερίδα».

Η Σοφία Δανέζη ζήτησε τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού προκειμένου να παραμείνει στο σπίτι του «Big Brother» και να φτάσει στο τελικό λέγοντας: «δεν άλλαξα τίποτα από την πρώτη στιγμή που είμαι εδώ. Δεν έχω προσέξει ποτέ τις κάμερες».

Από τη  μεριά του, ο Χρήστος Βαρουξής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Νιώθω περήφανος για όσα έχω δείξει εδώ για το ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ».

Λίγο πριν τελειώσει η συγκεκριμένη διαδικασία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντέδρασε επειδή η παραγωγή νωρίτερα «έκοψε» την Άννα Μαρία Ψυχαράκη καθώς παρατήρησε στα πλάνα κατά τη ζωντανή σύνδεση με το σπίτι του «Big Brother» πως η παίκτρια στεναχωρήθηκε.

«Δεν κανονίζω εγώ τη ροή. Θέλω την συνεργασία σου. Ζητάω πολλά;» είπε ο Χάρης Βαρθακούρης στην παίκτρια η οποία «άρπαξε» την ευκαιρία να πει δυο λόγια ακόμα.