Big Brother: «Κλείδωσαν» οι δύο πρώτοι υποψήφιοι για το μεγάλο έπαθλο

Big Brother: «Κλείδωσαν» οι δύο πρώτοι υποψήφιοι για το μεγάλο έπαθλο

Τo reality του ΣΚΑΪ οδεύει προς τον τελικό και η αγωνία κορυφώνεται

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την στιγμή που το «Big Brother» θα φτάσει στον μεγάλο τελικό και θα αναδειχθεί ο νικητής του reality του ΣΚΑΪ.

Οι κανόνες που ακολουθούν οι παίκτες από τον Αύγουστο αλλάζουν συνεχώς και έτσι στην αρχή της εβδομάδας ενημερώθηκαν, πως πλέον δεν θα υπάρξουν ασυλίες, καθώς οι υποψήφιοι θα αναδεικνύονται από τις δοκιμασίες στις οποίες δοκιμάζονται.

Στην πρώτη δοκιμασία, νικητής αναδείχθηκε ο Ζακ Ιωαννίδης και το βράδυ της Πέμπτης οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με μια ακόμα απαιτητική δοκιμασία, στην οποία κυριάρχησε ο Γρηγόρης Τσεκούρας. Ζακ και Γρηγόρης είναι οι δυο συγκάτοικοι, οι οποίοι βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο του «Big Brother».

Αυτομάτως, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι υπόλοιποι πέντε συγκάτοικοι. Σοφία Δανέζη, Χρήστος Βαρουξής, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Δημήτρης Πυργίδης και Θέμης Κανέλλος είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση από το σπίτι του «Big Brother».


Η έντονη συναισθηματική φόρτιση του Θέμη Κανέλλου

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Θέμης Κανέλλος είχε μια ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του μιλώντας στον «Big Brother» στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα, ο νεαρότερος παίκτης του «Big Brother» σημείωσε: «Δεν θέλω να συμμετάσχω στο παιχνίδι. Δεν θέλω, γιατί πάρα πολύ απλά έχω σπαστεί με το προηγούμενο παιχνίδι. Εγώ γενικά στη ζωή μου δεν παίζω στρατηγικά, δεν ήρθα εδώ να δείξω κάτι ψεύτικο. Ήρθα να δείξω τον εαυτό μου σαν Θέμης και, επειδή δεν μου επιτρέπει η αγωγή μου να πω που ακριβώς τα γράφω τα 100.000 ευρώ, δεν χρειάζεται να διατυμπανίζω ότι τα έχω. Τα έχω και νομίζω ότι το έχω δείξει πολλές φορές και στη ζωή μου. Με το να είμαι ο εαυτός μου, να λέω τα πράγματα ακριβώς έτσι όπως είναι, να λέω την αλήθεια και ας κρίνει ο κόσμος εάν είναι να κάτσω εδώ ή όχι.

Δεν κρύβεται κάτι πίσω από την απόφαση μου. Είναι ξεκάθαρο ότι σαν Θέμης νιώθω ότι δέχθηκα επίθεση, θέλω πάρα πολύ απλά να αποφασίσει το κοινό για το τι θα γίνει. Εγώ έχω δείξει τον Θέμη ακριβώς όπως είναι και δεν έχω βγει ούτε μία φορά στον τάκο» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο παίκτης του Big Brother. «Δεν έχω κάνει κωλοτούμπες, δεν έχω γλύψει, δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά. Και επειδή δεν με ενδιαφέρει και δεν θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω τα λεφτά, δεν θέλω να διαγωνιστώ σε αυτή τη δοκιμασία ούτε σε καμία δοκιμασία για να πάρω κανένα εισιτήριο».