Big Brother: Η Ραΐσα για το πάρτυ εν μέσω καραντίνας μετά την αποχώρησή της

Big Brother: Η Ραΐσα για το πάρτυ εν μέσω καραντίνας μετά την αποχώρησή της

Οι εξηγήσεις της πρώην παίκτριας του ριάλιτι για το πάρτι γενεθλίων που συμμετείχε και προκάλεσε χαμό

Χαμός έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα social media, κυρίως, με αφορμή τα πλάνα που κυκλοφόρησαν από πάρτυ που συμμετείχε η Ραΐσα από το Big Brother, λίγο μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Αν και βρισκόμαστε σε καραντίνα, εκείνη μαζί με την πρώην συμπαίκτριά της και άλλους φίλους τους έκαναν πάρτυ σε σπίτι, ενώ στα πλάνα που κυκλοφόρησαν βλέπουμε πως κανείς του δεν φορά μάσκα και δεν κρατά τις αποστάσεις, ενώ φαίνεται πως είναι αρκετά άτομα μαζεμένα.

Το πρωί της Δευτέρας, η Ραΐσα σε επικοινωνία που είχε με την εκπομπή Love It, προσπάθησε να δώσει τις δικές της εξηγήσεις. «Δεν είχα γενέθλια. Όταν βγήκα από το Big Brother δεν είχα κανέναν άνθρωπο στην Αθήνα, μόνο την Αφροδίτη. Με αγκάλιασε, με περίμενε στο σπίτι της, η οποία περνάει την καραντίνα με τον κολλητό της τον Μάνο -αυτός μου άλλαξε και μαλλί. Έτυχε εκείνη την ημέρα να έχει γενέθλια. Ήρθαν 3 άτομα που ήταν γείτονες, να του ευχηθούν, να κόψουν μια τούρτα. Δεν κάναμε κανένα πάρτι, είναι απαράδεκτο που κάθονται και ασχολούνται με αυτά τα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν οι συντελεστές της εκπομπής του ΣΚΑΪ της επεσήμαναν ότι στα πλάνα φαίνονται περισσότερα άτομα ενώ δεν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας, η Ραΐσα σχολίασε πως όσοι ήταν εκεί, είχαν κάνει τεστ κορονοϊού και πως πρόσεχαν. «Η Αφροδίτη προσέχει γιατί η μμά της είναι υπαθής ομάδα. Ούτε εγώ θα κινδύνευα τον εαυτό μου για να κάνω πάρτι... Δεν το βρίσκω κακό», είπε μεταξύ άλλων.

«Ίσως ακόμα δεν το έχεις αντιληφθεί Ραΐσα μου, αλλά είναι ευαίσθητο θέμα και για πάρα πολύ κόσμο και το παραμικρό που θα γίνει είναι λόγος ενόχλησης», παρατήρησε η Ιωάννα Μαλέσκου.