«Αγγελική»: Πρόσωπο-έκπληξη μπαίνει στην σειρά

«Αγγελική»: Πρόσωπο-έκπληξη μπαίνει στην σειρά

Ο καινούργιος χαρακτήρας θα ανατρέψει τα δεδομένα

Η «Αγγελική» έκανε την εμφάνιση της στον Alpha και τράβηξε πάνω της το ενδιαφέρον. Η δραματική σειρά του σταθμού καθηλώνει τους τηλεθεατές με τις συνεχείς ανατροπές και εκπλήξεις.

Μια ακόμα τέτοια ανατροπή πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια καθώς ένα πρόσωπο-έκπληξη θα κάνει την εμφάνιση του στην «Αγγελική» και θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Άκη Σακελλαρίου ο οποίος θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Σταυριανό και θα μπει στην σειρά στο 25ο επεισόδιο ενώ θα παραμείνει στο καστ μέχρι το νέο έτος.

Συγκεκριμένα στα επόμενα επεισόδια οι θαυμαστές της «Αγγελικής» θα παρακολουθήσουν τα εξής:

Η οικογένεια των Αργυρών προσπαθώντας να ανακάμψει οικονομικά και να διασώσει την επιχείρησή της, ετοιμάζεται για την επικύρωση συμφωνίας με τους Βρετανούς. Εκπρόσωπος του Βρετανικού Ιππόδρομου, ο άνθρωπος ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις διαπραγματεύσεις κι ετοιμάζεται να κλείσει μια μεγάλη συμφωνία με το ιπποφορβείο των Αργυρών είναι ο Αριστοτέλης Σταυριανός.

Ο Αριστοτέλης Σταυριανός έχει υπάρξει συνεργάτης του - υπεύθυνου για την οικονομική καταστροφή των Αργυρών- Μιλτιάδη Χανδρινού (Θάνος Καλλιώρας), πατέρα της Τζένης (Νάντια Μπουλέ). Την σχέση αυτή –και όχι μόνο- θα εκμεταλλευτεί η Τζένη για να γίνει ο μεσάζοντας στη συμφωνία και με έναν τρόπο να εισχωρήσει στην επιχείρηση των Αργυρών, πράγμα που θα κάνει έξαλλο τον Παύλο (Ιωάννη Παπαζήση).

H Τζένη χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να ασκήσει γοητεία στον Σταυριανό και να πετύχει τον στόχο της. Στην πρώτη φάση της συμφωνίας, αν και όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς, ανατρέπονται την τελευταία στιγμή…. Ποιος είναι υπεύθυνος γι αυτή την ανατροπή; Και τι έχει να κερδίσει;