Η δραματική σειρά που λατρεύουν οι Ελληνίδες και περιμένουν την κορύφωσή της

Η δραματική σειρά που λατρεύουν οι Ελληνίδες και περιμένουν την κορύφωσή της

Τι νούμερα τηλεθέασης συγκέντρωσε την Πέμπτη

Στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού και κυρίως των γυναικών, που τη λατρεύουν, έχει μπει η δραματική σειρά του Alpha, «Αγγελική». Το σίριαλ είναι πλέον στην τελική ευθεία και το δράμα κορυφώνεται την Πέμπτη 1η Ιουλίου.

Η «Αγγελική» κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, καθώς με τις συνεχείς ανατροπές έχει βρει την κατάλληλη... συνταγή.

Κάθε εβδομάδα ήταν trending topic στο twitter και οι θεατές περίμεναν με αγωνία την εξέλιξη της ιστορίας. Η «Αγγελική» δημιούργησε το δικό της τηλεοπτικό μύθο και, χθες, αυτό αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης.

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου η «Αγγελική» τερμάτισε πρώτη, σημειώνοντας το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με 21,8% στο σύνολο κοινού και 18,6% στο δυναμικό κοινό 18-54. Επίσης, σε επιμέρους γυναικείο κοινό έφτασε έως 29,2%, ενώ 1.456.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω για 1 λεπτό με την σειρά.

Εξάλλου, το βράδυ της Πέμπτης η Ναταλία Γερμανού συνάντησε τους συντελεστές της σειράς «Αγγελική» στο σπίτι των Αργυρών και μίλησαν μαζί της. Το αφιέρωμα κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό καθώς συγκέντρωσε το 18% του γενικού συνόλου και όλοι αναμένουν πως θα εξελιχθεί στο φινάλε.