Big Brother: Ο καυγάς της Ψυχαράκη με τον Μεγάλο Αδερφό και η ποινή της

Big Brother: Ο καυγάς της Ψυχαράκη με τον Μεγάλο Αδερφό και η ποινή της

Η παίκτρια αρνήθηκε να συμμετάσχει στην εβδομαδιαία αποστολή του σπιτιού

Ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού «Big Brother» είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη η οποία έχει τσακωθεί σχεδόν με όλους τους συγκατοίκους.

Αυτή τη φορά όμως, η Κρητικιά δικηγόρος κατάφερε να «αρπαχτεί» μέχρι και με τον Μεγάλο Αδερφό. Το απόσπασμα προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και ενώ οι παίκτες του «Big Brother» ετοιμαζόντουσαν για την εβδομαδιαία αποστολή. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία καθώς από αυτή την αποστολή εξαρτώνται τα χρήματα που θα λάβουν οι παίκτες ώστε να τα χρησιμοποιήσουν για τα ψώνια της εβδομάδας του.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη αρνήθηκε να συμμετάσχει τονίζοντας στις κάμερες του σπιτιού απευθυνόμενη στον «Big Brother» πως: «Δεν παίζω!». Ο Μεγάλος Αδερφός την κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας και θέλησε να μάθει γιατί δεν συμμετέχει στην εβδομαδιαία αποστολή. «Είναι πολύ απλό. Ορκίστηκα ότι δε θα ξαναβοηθήσω κανέναν εδώ μέσα» ξεκίνησε να λέει η παίκτρια με τον Μεγάλο Αδερφό να της λέει: «Άννα Μαρία άκουσε με σε παρακαλώ…». Η εκρηκτική Κρητικιά όμως «έκοψε» τον Μεγάλο Αδερφό: «Όχι, όχι! Εσύ άκουσε με…».

Ο Μεγάλος Αδερφός της υπενθύμισε πως το παιχνίδι έχει συγκεκριμένους κανόνες και πως η εβδομαδιαία αποστολή είναι από τις πιο σημαντικές διαδικασίες. «Δεν με ενδιαφέρει πια!» τόνισε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον «Big Brother» να της τονίζει: «Όπως σου είπα και στο προηγούμενο live, τους κανόνες τους ορίζω εγώ και όπως γνωρίζεις για τη μη τήρηση των κανόνων υπάρχουν επιπτώσεις». «Δεν πειράζει» αποκρίθηκε η δικηγόρος.

«Μπορείς να βγεις από το δωμάτιο επικοινωνίας, να σκεφτείς και να μου ανακοινώσεις την απόφαση σου» ανέφερε ο «Big Brother» και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη βγαίνοντας από το δωμάτιο ανέφερε ξανά πως: «Εγώ την κοτούλα δεν την κάνω. Όχι. Σας το λέω από τώρα. Δεν με ενδιαφέρει η ποινή».