Ανδρέας Μικρούτσικος: Εκπομπή χωρίς εμπόδια είναι φαγητό χωρίς αλάτι

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εκπομπή χωρίς εμπόδια είναι φαγητό χωρίς αλάτι

Οι δηλώσεις του παρουσιαστή μετά το τέλος του δεύτερου live του «Big Brother»

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά το τέλος του δεύτερου live «Big Brother» το βράδυ της Παρασκευής, στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» του Open.

Ο παρουσιαστής σχολίασε τα όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα μετά το σχόλιο του Αντώνη Αλενδρίδη περί βιασμού.

«Εκπομπή χωρίς εμπόδια είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Στα εμπόδια ανθίζει κάτι και από τα εμπόδια βγαίνει και ψωμί. Δεν είναι εύκολα πράγματα για πάρα πολλούς λόγους, γιατί εμπλέκονται πολλοί… Έκανα μία τοποθέτηση στηριγμένος στη γνώμη μου, σε κάποιες επιλογές του σταθμού και προσπαθώντας να δείξω με έναν ανοικτό τρόπο κάποιες διαστάσεις. Περίμεναν στη γωνία ένα συμβάν…

Έγινε ένα, μια λεξούλα, πολύ βαριά… Και ο σταθμός σταμάτησε το διαδίκτυο και απέσυρε τα πάντα… Όλη αυτή η φασαρία προς τι; Καταδικαστέο και συμφωνώ απόλυτα, αλλά μην μου κοκορεύονται ηθικολογώντας κάποιοι που πετάνε τη μπάλα έξω… για καθυστέρηση», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Τον τελευταίο καιρό και με την ιστορία του Θάνου και με την ιστορία τη δική μου και όλα συνολικά έχω υπερβεί τα όριά μου, αλλά είμαι σθεναρός, όρθιος, δυνατός…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.