Δήμος Βερύκιος και Σταματίνα Τσιμτσιλή «αρπάχτηκαν» στον αέρα της εκπομπής για την τηλεθέαση

Δήμος Βερύκιος και Σταματίνα Τσιμτσιλή «αρπάχτηκαν» στον αέρα της εκπομπής για την τηλεθέαση

«Η πίκρα και η προσωπική πίκρα, δεν πρέπει να είναι σταγόνα πετρελαίου στο βάζο με το μέλι»

Έντονος ήταν ο διάλογος της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Δήμου Βερύκιου με αφορμή τα νούμερα τηλεθέασης.

Βγαίνοντας το πρωί στην εκπομπή στην Τίνα Μεσσαροπούλου: «Οι τηλεκριτικοί δεν κάνετε σωστά τη δουλειά σας κι εσύ είσαι μέσα στο κόλπο. Είσαι ιέρεια, μη σε πω διαφορετικά!»,

Η εκπομπή την περασμένη Παρασκευή εκτοξεύθηκε στους πίνακες μετρήσεων της Nielsen, όμως ο Δήμος Βερύκιος είχε κάποια παράπονα για τα σχετικά κείμενα που δημοσιεύτηκαν.

«Την Παρασκευή ήταν μια πολύ ωραία μέρα για το Happy Day και λόγω τηλεθέασης, γιατί εμείς κρινόμαστε κάθε μέρα. Γράφει "η Σταματίνα, η Σταματίνα…" Δεν είναι η Σταματίνα μόνο. Είναι η Μαίρη Παλιαλέξη, δεν μπορώ να την βγάλω έξω, θα ήμουν άδικος, όσο κι αν έχω την άποψή μου, όσο κι αν έχω τις πίκρες μου. Αλλά η πίκρα και η προσωπική πίκρα, δεν πρέπει να είναι σταγόνα πετρελαίου στο βάζο με το μέλι», είπε ο δημοσιογράφος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον διέκοψε λέγοντας: «Συγγνώμη, όταν κάποια στιγμή η στήλη σου έκανε τα 40αρια και έλεγαν “ο Βερύκιος κάνει νούμερα στην Τσιμτσιλή” εγώ παρεξηγιόμουν; Μια ομάδα είμαστε. Εσύ κοιτάς πάντα τα πράγματα όπως θες να τα δεις. Να τα βλέπεις αντικειμενικά. Εγώ πάντα λέω για την ομάδα μου, για τους συνεργάτες μου».

«Δεν τα έχω με σένα, με την άλλη τα έχω. Η δουλειά που κάνει η άλλη δεν είναι σωστή», κατέληξε χαμογελώντας ο Δήμος Βερύκιος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...