GNTM 2: «Οι άλλες θα μείνουν μαζί και εγώ με τη σιχαμένη!»

GNTM 2: «Οι άλλες θα μείνουν μαζί και εγώ με τη σιχαμένη!»

Η ατάκα-φωτιά της Μαρίας της αγρότισσας πριν το ταξίδι για Μιλάνο

Το κουδούνι της πόρτας του σπιτιού χτύπησε και η Κέισι με τη Χαρά έσπευσαν να ανοίξουν. Τα μοντέλα του Greece’s Next Top Model 2 αντίκρισαν μπροστά τους τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Ο πρώτος άνθρωπος που δεν θες να δεις το πρωί είναι η Ζεν!» σχολίασε η Κέισι στη κάμερα της παραγωγής.

Η art director του παιχνιδιού μόδας πήρε τον λόγο και ενημέρωσε τα μοντέλα πως σε λίγη ώρα ταξιδεύουν για Μιλάνο.

«Σας αξίζει αλλά δεν είναι πενταήμερη. Στο Μιλάνο σας περιμένουν πολλά σημαντικά πράγματα αλλά δεν ξέρω αν θα φτάσετε όλες…» ανέφερε η Ζεν και η Μαρία δεν έχασε την ευκαιρία για λίγο χιούμορ.

«Θα μας πετάξετε από το αεροπλάνο;» αναρωτήθηκε η Μαρία.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έδωσε τις συμβουλές της στα κορίτσια: «Θέλω να είστε σοβαρές, να ντυθείτε σοβαρά, να είστε αξιοπρεπέστατες!» τους ανέφερε.

Λίγο πριν αποχωρήσει η Ζενεβιέβ και αφήσει τα νεαρά μοντέλα να φτιάξουν τις βαλίτσες τους, τις ρώτησε πως κοιμούνται στο σπίτι τώρα που είναι λίγες.

«Όλες μας και μόνη της» απάντησαν τα κορίτσια σχεδόν με μια φωνή δείχνοντας την Κάτια.

Η Ζενεβιέβ τις έφερε αντιμέτωπες με ένα πρόβλημα που δεν είχαν σκεφτεί τα κορίτσια καθώς τις ενημέρωσε πως στο Μιλάνο τις περιμένει ένα δίκλινο και ένα τρίκλινο δωμάτιο και πρέπει να αποφασίσουν πως θα μοιραστούν ώστε να γίνει το check in.

Η Μαρία η αγρότισσα για να τις βγάλει από τη δύσκολη θέση τις συμπαίκτριες της ανέφερε πως θα μείνει εκείνη στο ίδιο δωμάτιο με την Κάτια.

«Στην αποχώρηση της Άννας λέω ότι δεν πρόκειται να συγκατοικήσω με τη Κάτια ποτέ. Μεγάλη μπουκιά φαε, μεγάλη κουβέντα μην λες. Οι άλλες θα μείνουν μαζί και εγώ με τη σιχαμένη!» είπε στην κάμερα της παραγωγής η Μαρία Μιχαλόπουλου.