O Νίκος Μουτσινάς προκάλεσε την Έλεν Ντε Τζένερις

O Νίκος Μουτσινάς προκάλεσε την Έλεν Ντε Τζένερις

Τι ζήτησε από την Αμερικανίδα παρουσιάστρια - Δείτε το βίντεο

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει καταφέρει να κάνει τις προκλήσεις το νέο trend της ελληνικής τηλεόρασης.

Παρουσιαστές, ηθοποιοί και όχι μόνο στέλνουν προκλήσεις ο ένας στον άλλο, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές. Αυτή τη φορά όμως, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε το επόμενο βήμα και προκάλεσε, όχι κάποια Ελληνίδα παρουσιάστρια, αλλά την Αμερικανίδα Έλεν Ντε Τζένερις.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ ο παρουσιαστής διάβαζε τα μηνύματα του, είχε ένα, που τον προκαλούσε να προκαλέσει την Έλεν Ντε Τζένερις. Ο Νίκος Μουτσινάς έχει καταφέρει να κάνει τις προκλήσεις το νέο trend της ελληνικής τηλεόρασης. Παρουσιαστές, ηθοποιοί και όχι μόνο στέλνουν προκλήσεις ο ένας στον άλλο χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές.

Αυτή τη φορά όμως, ο Νίκος Μουτσινάς, έκανε το επόμενο βήμα και προκάλεσε, όχι κάποια Ελληνίδα παρουσιάστρια αλλά την Αμερικανίδα, Έλεν Ντε Τζένερις.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ ο παρουσιαστής διάβαζε τα μηνύματα του, είχε ένα που τον προκαλούσε να προκαλέσει την Έλεν Ντε Τζένερις. «Νίκο, προκάλεσε την Έλεν Ντε Τζένερις να χορέψει το "Αμάρτησε μαζί μου κι έλα"», έγραφε το μήνυμα που έλαβε ο παρουσιαστής, προκαλώντας του μια έκπληξη.

Στη συνέχεια όμως, ο Νίκος Μουτσινάς σηκώθηκε και το έκανε, προκάλεσε την Έλεν Ντε Τζένερις και έφερε τον πανικό στο πλατό.