Ρεκόρ αιτήσεων για το «Big Brother» – Ξεπέρασαν τις 5.000 οι δηλώσεις συμμετοχής

Ρεκόρ αιτήσεων για το «Big Brother» – Ξεπέρασαν τις 5.000 οι δηλώσεις συμμετοχής

Τρέχουν για το «σπίτι» στούντιο - Ποιος θα είναι ο παρουσιαστής

Πυρετωδώς ετοιμάζουν στον ΣΚΑΪ την μεγάλη επιστροφή του «Big Brother». Τα σενάρια για το ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι έχουν φουντώσει οι αιτήσεις που έχουν κατατεθεί είναι χιλιάδες. Μεγάλο κίνητρο το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ που θα πάρει ο μεγάλος νικητής. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso οι αιτήσεις έχουν φτάσει τις 5.000 μέχρι στιγμής για την συμμετοχή στο πρώτο ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης. Όσοι έχουν κάνει αίτηση θα περάσουν φυσικά από κάστινγκ προκειμένου να επιλεχθούν εκείνοι που σχηματίσουν την τελική ομάδα.

Ποιος θα είναι ο παρουσιαστής

Το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι για την παρουσίαση του είναι αυτό του Σάκη Τανιμανίδη, ενώ πληροφορίες θέλουν τους ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου να προσπαθούν να πείσουν με κάθε τρόπο τον Ανδρέα Μικρούτσικο να επιστρέψει ως η φωνή του μεγάλου καναλιού.

Τρέχουν για το «σπίτι» στούντιο

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτές τις ημέρες αναμένεται να κλειστεί και η συμφωνία με την παραγωγό εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή του σπιτιού του «Big Brother».

Αν δεν προλάβουν να γίνει αυτό μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, το πολύ αρχές Μαρτίου, οι Έλληνες θα ταξιδέψουν στην Πολωνία, όπου ήδη υπάρχει έτοιμη εγκατάσταση. Πάντως η επιθυμία των στελεχών του ΣΚΑΪ είναι το «σπίτι» του «Μεγάλου Αδελφού» να βρίσκεται στην Ελλάδα.