Το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη που έφερε ταραχή στο πλατό

Το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη που έφερε ταραχή στο πλατό

Η παρατηρητικότητα της Χρύσας Ρώπα που προκάλεσε αναστάτωση

Η εκπομπή «Ελένη» ήταν στον «αέρα» του Alpha και η Ελένη Μενεγάκη προσπαθούσε να υποδεχτεί τους τρεις καλεσμένους της στο πλατό.

Κώστας Σπυρόπουλος, Δημήτρης Σταρόβας και Χρύσα Ρώπα έψαχναν να βρουν τις θέσεις τους προκειμένου να παραχωρήσουν συνέντευξή στην Ελένη Μενεγάκη. Ωστόσο η παρατηρητικότητα της Χρύσας Ρώπα δημιούργησε ταραχή στο πλατό.

Η ηθοποιός παρατήρησε πως το σκίσιμο στη φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη ήταν ιδιαίτερα βαθύ και θα της δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα όταν εκείνη θα προσπαθούσε να καθήσει στη πολυθρόνα.

Η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε μια μαγειρική ποδιά από τους συνεργάτες της, ώστε να καλύψει τα πόδια της. Όμως η ποδιά εμπόδιζε το μικρόφωνο της και η παρουσιάστρια δεν ακουγόταν.

Τότε ο Γιώργος Ασημινάκης με μια σβέλτη κίνηση εισέβαλε στο πλατό, ξαφνιάζοντας την παρουσιάστρια και διόρθωσε το μικρόφωνο της. «Παιδιά θέλω απλά να σας πω ότι είμαστε στον αέρα. Δεν κάνω πλάκα. Μη νομίζετε ότι δεν είμαστε με όλα αυτά που είδατε. Είμαστε κανονικά στον αέρα», είπε η Ελένη Μενεγάκη στους καλεσμένους της.

«Τόσην ώρα;» αναρωτήθηκε η Χρύσα Ρώπα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...