Επίθεση της Κορομηλά κατά Λιάγκα για το περιστατικό ασέλγειας στο ΑΠΘ

Επίθεση της Κορομηλά κατά Λιάγκα για το περιστατικό ασέλγειας στο ΑΠΘ

«Το μέτρο πια, χάθηκε! Λυπάμαι!» ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια στο Twitter

Συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις το περιστατικό με την ασέλγεια 20χρονου εις βάρος 20χρονης φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Αυτή τη φορά παρενέβη με ανάρτησή της στο Twitter, η Ρούλα Κορομηλά, η οποία άσκησε κριτική για τον τρόπο που διακωμωδήθηκε το περιστατικό στην εκπομπή «Μεσημέρι» της περασμένης Πέμπτης με τον Γιώργο Λιάγκα.

O Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της χθεσινής εκπομπής του στον ΣΚΑΙ, έσπευσε να επανορθώσει απολογούμενος, λέγοντας ότι η πράξη του φοιτητή είναι καταδικαστέα και παραδέχτηκε ότι ο σχολιασμός ήταν υπερβολικός. Την ίδια άποψη εξέφρασαν και οι συνεργάτες του στο πάνελ.

«Οποιαδήποτε πράξη σε βάρος αλλού ανθρώπου που γίνεται χωρίς τη συναίνεσή του είναι καταδικαστέα και ο σχολιασμός του θέματος ήταν υπερβολικός», είπε συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας.

Μέσα από το Twitter, η Ρούλα Κορομηλά ουσιαστικά «φωτογράφισε» τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του, λέγοντας: «Το να μη μπορείς να ξεχωρίσεις την τηλεοπτική «πλάκα»από την πραγματικότητα, ίσως και να είναι χαριτωμένο κάποιες φορές. Το να μη μπορείς να ξεχωρίσεις όμως το «αστείο» από τη σεξουαλική επίθεση, είναι τουλάχιστον επικίνδυνο. Το μέτρο πια, χάθηκε! Λυπάμαι!»

Σειρά πήραν οι followers της γνωστής παρουσιάστριας, με διάφορα σχόλια γύρω από το επίμαχο ζήτημα.