Δάκρυσε ο Γιώργος Λιάγκας από την εξομολόγηση του καλεσμένου του on air

Δάκρυσε ο Γιώργος Λιάγκας από την εξομολόγηση του καλεσμένου του on air

«Με συγκίνησες. Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης έδωσε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σε κάποια στιγμή, ωστόσο, η εξομολόγηση του ηθοποιού για τη σχέση του με τη σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου, συγκίνησε τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν λίγα χρόνια με έναν καλοήθη όγκο στο κεφάλι, ο οποίος τον ανάγκασε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο γοητευτικός ηθοποιός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πολυαγαπημένη του σύζυγο, Αθηνά Μαξίμου αλλά και στην απόφασή τους, να μην αποκτήσουν παιδιά:

«Γιώργο, εγώ παντρεύτηκα έναν άνθρωπο γιατί ήθελα αυτόν τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν παντρεύτηκα μία μέλλουσα μάνα παιδιών. Με τους ανθρώπους που αγαπώ είναι δίπλα μου και είμαι και εγώ δίπλα τους και θέλω να κάνω πράγματα», ήταν τα λόγια του Αιμίλιου Χειλάκη που συγκίνησαν τον Γιώργο Λιάγκα.

«Πρώτη φορά, δεν το ‘χω ξαναπάθει αυτό! Έχω συγκινηθεί παιδιά και ειδικά όταν τα λέει ένας άντρας αυτά! Μην με δείχνετε λίγο», σχολίασε ο παρουσιαστής.