Εκτός εαυτού ο Θεοφάνους: Τι είναι αυτό το πράγμα τώρα; Σκ@τ@ θα πάνε

Εκτός εαυτού ο Θεοφάνους: Τι είναι αυτό το πράγμα τώρα; Σκ@τ@ θα πάνε

Δείτε τα βίντεο

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιώργος Θεοφάνους με τους «Liak and The Cover», που ανήκουν στην ομάδα του, στις πρόβες για το δεύτερο live του X - Factor. «Να κάνουμε πρόβα και την αποχώρηση για να είμαστε έτοιμοι;», τους είπε αρχικά ο Θεοφάνους, χτυπώντας τους το πρώτο καμπανάκι.

«Τι θα κάνω; Φύγετε! Πάρτε τους, δεν γίνεται αυτό το πράγμα έτσι. Δηλαδή προσπαθούμε να κάνουμε κάτι το οποίο δεν γίνεται εδώ», είπε αργότερα ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

Ενώ έδωσε και συνέχεια: «Πηγαίνετε μέσα να κάνετε πρόβα, μην κάθεστε εδώ. Δεν θα είναι τίποτα καλό αύριο. Έχει πρόβλημα αυτό το πράγμα, αυτή τη στιγμή είμαστε για… φούντο.

Μην τα ωραιοποιούμε, θέλω να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Εγώ δεν είμαι αυτής της λογικής ότι… θα πάνε όλα καλά. Τι είναι αυτό το πράγμα τώρα; Σκ@τ@ θα πάνε! Γιατί είστε άμουσοι. Και ασχολούμαστε μόνο με τα views και το facebook, αυτό μου τη δίνει, με τρελαίνει εμένα αυτό το πράγμα τώρα».

Η εμφάνισή τους στη σκηνή:
Τα σχόλια των κριτών:
«Θα ήθελα, κάποια στιγμή, όταν θα μετρήσετε τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας, να είμαι ένας από αυτούς. Σας τα λέω με ειλικρίνεια…», τους είπε, μεταξύ άλλων, στο live ο Γιώργος Θεοφάνους.