X-Factor: «Η μετάλλαξη του τραγουδιού ήταν λίγο καγκουριά, δεν μου άρεσε»

X-Factor: «Η μετάλλαξη του τραγουδιού ήταν λίγο καγκουριά, δεν μου άρεσε»

Μία ερμηνεία που δίχασε την κριτική επιτροπή

Το τραγούδι «Frozen» της Madonna επέλεξε να τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Στίνης. Το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν μια επιλογή της coach του, Μελίνας Ασλανίδου.

Η ερμηνεία του όμως δίχασε την κριτική επιτροπή του X-Factor.

«Εδώ επιχειρήθηκε μια μετάλλαξη του τραγουδιού, αλλά στις μεταλλάξεις συμβαίνουν πολλά. Εμένα αυτή η μετάλλαξη δεν μου έκατσε καλά. Τραγούδησες σωστά, αλλά η μετάλλαξη του τραγουδιού ήταν πολύ αντρουά, λίγο καγκουρία, εμένα δεν μου άρεσε, δεν με έπεισε», τόνισε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Διαφορετική ήταν η άποψη του Χρήστου Μάστορα: «Εμένα προσωπικά αυτή η διασκευή μου άρεσε πάρα πολύ. Από εσένα βλέπω προσωπικότητα, έχεις να δώσεις, έχεις το X Factor… Αν συνεχίσεις έτσι θα πας πολύ μπροστά» είπε ο κριτής.

«Πήρατε ένα κομμάτι ποπ, σε μια διασκευή που ήταν λίγο πιο ροκ, αλλά η φωνή σου δεν ακουγόταν έτσι. Δεν ήταν μια γεμάτη χροιά. Ήσουν σωστός από το δεύτερο κουπλέ και πέρα. Δεν θεωρώ ότι είναι πολύ πετυχημένο αυτό το πράγμα που ακούσαμε», σχολίασε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η coach του Μελίνα Ασλανίδου, ανέφερε πως: «Ήσουν καταπληκτικός. Καταλαβαίνω ότι σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει αυτή η διασκευή, εντάξει, απόψεις είναι! Μπράβο σου».