Η συγκίνηση του Λιάγκα on air για το διαζύγιο: Αισθάνομαι υπόλογος απέναντι στα παιδιά μου

Η συγκίνηση του Λιάγκα on air για το διαζύγιο: Αισθάνομαι υπόλογος απέναντι στα παιδιά μου

«Είναι ένας πόνος για τα παιδιά σου μεγάλος! Δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ…»

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα ήταν ο Γιώργος Παρτσαλάκης το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο ηθοποιός κατά την διάρκεια της συνέντευξης του αναφέρθηκε στις πρώην συζύγους του και τα παιδιά του, γεγονός που συγκίνησε τον παρουσιαστή.

«Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, αλλά όχι πολύ πολιτισμένα πράγματα. Για να φτάσουμε στο σημείο να πονέσουμε τα παιδιά μας σημαίνει ότι υπήρχε πρόβλημα. Και θα πρέπει αυτά τα παιδιά να κατανοήσουν για ποιο λόγο πόνεσαν. Εάν δεν συντρέχει λόγος, είναι όλα καλά και όλα ωραία, μπαίνει κι ένα ερώτημα "ρε πατέρα, γιατί μου το έκανες αυτό;”…», είπε ο ηθοποιός.

«Κοίτα τώρα, με βλέπεις κι έχω συγκινηθεί γιατί με εκφράζει απόλυτα αυτό που είπες. Δεν υπάρχει συνειδητοποιημένος άνθρωπος που έχει χωρίσει κι έχει παιδιά, που να μην αισθάνεται σαν κι εσένα, ότι και να λέμε ρε παιδί μου ότι ο χωρισμός δεν πειράζει, είναι ένας πόνος για τα παιδιά σου μεγάλος. Κι εγώ αισθάνομαι πάντα υπόλογος απέναντι στα παιδιά μου και αισθάνομαι… Εδώ δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Λιάγκας.