Χ-Factor: Ο εκνευρισμός του Θεοφάνους με 16χρονο διαγωνιζόμενο

Χ-Factor: Ο εκνευρισμός του Θεοφάνους με 16χρονο διαγωνιζόμενο

«Άκουσέ με, ανεβάζεις στα social συνεχώς» του είπε με νεύρα ο κριτής

Ο 16χρονος Liak είχε ανέβει στη σκηνή του X-Factor και με την ερμηνεία του στο τραγούδι «Για την Ελλάδα», μια από τις μεγάλες επιτυχίες του Σωκράτη Μάλαμα συγκίνησε τους κριτές τόσο που η Μελίνα Ασλανίδου έδειχνε βουρκωμένη.

Οι audition τελείωσαν και ξεκίνησε η επόμενη φάση του παιχνιδιού, τα chair challenges. Ο 16χρονος ανέβηκε ξανά στη σκηνή αλλά αυτή τη φορά με την ερμηνεία του εκνεύρισε τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ο κριτής θεώρησε πως ο νεαρός Liak πήγε απροετοίμαστος και χωρίς να έχει κάνει τις κατάλληλες πρόβες. Στη προσπάθεια του να δικαιολογηθεί ο νεαρός, ο Γιώργος Θεοφάνους του τόνισε: «Πρόβλημα σου!» ενώ στη συνέχεια του ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Αν σας δώσω εγώ τη καρέκλα τι θα γίνει με το σχολείο; Άκουσε με, ανεβάζεις στα social συνεχώς. Με εκείνα είχες χρόνο να ασχοληθείς. Βλέπω πως ανεβάζεις συνέχεια».

Στο άκουσμα αυτού ο νεαρός ενημέρωσε τον κριτή πως: «Σπαταλάω στο κινητό μου 20 λεπτά τη μέρα» και αυτό εκνεύρισε κι άλλο τον Γιώργο Θεοφάνους. «Άρα ακολουθώ κάποιον άλλον. Εγώ σε αντιμετωπίζω σαν μαθητή μου. Την ιστορία με τον λαγό και τη χελώνα τη ξέρεις; Ξέρεις ποιος κερδίζει στο τέλος. Οι εργατοώρες είναι πάνω από όλα. Αυτό που βλέπω για να περάσει από τη παραλία και το φοιτητικό και να μπει στη τηλεόραση έχει απόσταση. Ο λόγος που θυμώνω είναι γιατί ακούω και βλέπω μπροστά μου ανθρώπους που θα μπορούσαν να κάνω εκατό και κάνουν δέκα».

Ωστόσο ο κριτής ενημέρωσε τον Liak πως παίρνουν την καρέκλα και περνάνε στην επόμενη φάση.

Παρακαλούμε περιμένετε ...