Ανακοίνωσε και επίσημα την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη

Ανακοίνωσε και επίσημα την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη

Θα βρίσκεται καθημερινά στην εκπομπή της

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου πριν λίγο ανακοίνωσε πως θα είναι καθημερινά στην Ελένη Μενεγάκη με μια ανάρτησή στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η γνωστή σεφ είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν αρκετά χρόνια. Η συνεργασία τους ξεκίνησε ξανά πέρυσι με συχνές εμφανίσεις της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο πλατό της εκπομπής.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έγραψε τα εξής:

«Καλή αρχή καλή σεζόν και ο Θεός πάντα μαζί μας. Ανυπομονώ να ανάψουμε τις κουζίνες, να αρχίσουνε τα μίξερ να δουλεύουν, οι φούρνοι να ψήνουν και να γεμίσει ο τόπος γαργαλιστικές μυρωδιές με φανταστικές συνταγές. Γιατί η κουζίνα είναι Πάθος και μόνο όταν το μοιραζόμαστε κορίτσια μου, έχει σημασία.
Ραντεβού σήμερα το μεσημέρι στη 1 στον Alpha στην Ελένη μας.

Για πρώτη μέρα διαλέξαμε να σας γλυκάνουμε με θεϊκό μοναδικό γλυκό που θα σας γίνει εμμονή. Τα υλικά τα έχετε όλοι στο σπίτι. Να το φτιάξετε για να τους πάρετε τα μυαλά.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μόνο χαμόγελα θέλω».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλή αρχή καλή σεζόν και ο Θεός πάντα μαζί μας Ανυπομονώ να ανάψουμε τις κουζίνες ,να αρχίσουνε τα μίξερ να δουλεύουν ,οι φούρνοι να ψήνουν και να γεμίσει ο τόπος γαργαλιστικές μυρωδιές με φανταστικές συνταγές. Γιατί η κουζίνα είναι Πάθος και μόνο όταν το μοιραζόμαστε κορίτσια μου ?,έχει σημασία. Ραντεβού σήμερα το μεσημέρι στη 1 στο @alphatv στην Ελένη μας @elenimenegaki @emenegaki_tvo Για πρώτη μέρα διαλέξαμε να σας γλυκάνουμε με Θεϊκό Μοναδικό γλυκό που θα σας γίνει εμονη .Τα υλικά τα έχετε όλοι στο σπίτι .Να το φτιάξετε για να τους πάρετε τα μυαλά Καλημέρα και καλή εβδομάδα ,μόνο χαμόγελα θέλω ??? ————————————- • • • ΣΥΝΤΑΓΗ ⁉️ Κάθε μέρα θα βρίσκετε τις συνταγές που θα φτιάχνουμε με την Ελένη εδω στο Λίνκ στο προφίλ μου @argirobarbarigou Κάθε μέρα θα σας απαντώ στα σχόλια που βάζετε κάτω από το post κάθε συνταγής. Πάμε κορίτσια μου όμορφα να τους τρελάνουμε όλους με νοστιμιές για να σας φιλούν όλοι τα χέρια. #eleni #cooking #baking #tasty #recipes #argiro #argirogr #argirobarbarigou #keepcooking

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou) στις