Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός Κατσούλη-Καραβάτου στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός Κατσούλη-Καραβάτου στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

«Αν μας είδατε κάποια στιγμή που χάσαμε το κέφι μας και τη χαρά μας...»

Πρεμιέρα είχε το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή «Φωλιά των ΚουΚου» μέσα από τη συχνότητα του Star.

Ένα δυσάρεστο γεγονός όμως «μούδιασε» τους παρουσιαστές, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη.

Αυτό δεν ήταν άλλο από την είδηση του θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Οι παρουσιαστές θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον καλλιτέχνη και συγκίνησαν τους τηλεθεατές με τα λεγόμενα τους.

«Αν μας είδατε κάποια στιγμή που χάσαμε το κέφι μας και τη χαρά μας γιατί όλα μέσα στη ζωή είναι και δυστυχώς είναι και οι απώλειες. Σε ηλικία 63 ετών έφυγε από κοντά μας ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Μια μεγάλη μορφή του ελληνικού τραγουδιού, ένας φίλος για πολλούς ανρθώπους, δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του, στους φίλους, σε όλους...», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

«Από τη στιγμή που το μάθαμε, για εμάς είναι λίγο περίεργο, είναι μια μέρα ενός καινούργιου ξεκινήματος, μιας πολύ μεγάλης χαράς και θέλαμε να δείξουμε με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά για τα οποία έχουμε εργαστεί. Από την ώρα που το ακούσαμε, ακούω τα τραγούδια του στο κεφάλι μου συνέχεια κι έχω τη μορφή του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μπροστά μου, ενός ανθρώπου που μας συντρόφευσε και θα συνεχίσει μέσα από την υπέροχη μουσική που μας έχει χαρίσει και έχει γράψει.

Είναι πολύ μεγάλη απώλεια και νομίζω ότι έπρεπε ακόμα και μια τέτοια μέρα να δηλώσουμε και εμείς μέσα από την εκπομπή μας όλη αυτή την ευγνωμοσύνη που αισθανόμαστε στο πρόσωπο αυτού του μεγάλου δημιουργού. Καλό ταξίδι...» πρόσθεσε η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Παρακαλούμε περιμένετε ...