Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στο Μεξικό στο «Life is a beach»

Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στο Μεξικό στο «Life is a beach»

Ταξιδιωτική εκπομπή με τους Χάρη Κιαγιαδάκη, Αλέξανδρο Προκοπάκη, Γιάννη Βαρελά

Αν το μόνο πράγμα, που σου έρχεται στο μυαλό, όταν ακούς Μεξικό, είναι η τεκίλα και τα μπουρίτος, τότε το «Lifeis a beach» με το #MissionMexico,
θα αλλάξει τα δεδομένα σου.

Ξέχνα τους κλασικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς και τα allinclusive πακέτα διακοπών. Στο «Lifeis a beach» θα δεις την αυθεντική εμπειρία ενός ταξιδιού, όπως την έζησαν ο Χάρης, ο Άλεξ και ο Λόκε!

Ένα ταξιδιωτικό story, που κράτησε 3 ολόκληρους μήνες. Μια παρέα φίλων, που διένυσε 18.000χλμ, από τον κόλπο του Μεξικό, στον Ειρηνικό Ωκεανό, το ΜέξικοΣίτι και πίσω, με στόχο να επισκεφθούν όσες περισσότερες παραλίες μπορούν.

Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν την εξερεύνηση σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες τοποθεσίες της γεμάτης αντιθέσεις χώρας του Μεξικού, χωρίς να σκεφθούν για μία στιγμή να σηκωθούν από τον καναπέ.

Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στο Μεξικό, γεμάτο χρώμα και ιστορία, με τους τρεις πιο αναπάντεχους “παρουσιαστές”, που θα μπορούσες να συναντήσεις, καθώς περιπλανιούνται από μέρος σε μέρος.

Κάνε follow σε βουτιές στις πιο εξωτικές παραλίες, σε λίμνες και σε απόκοσμες σπηλιές με νερό, στη μέση του πουθενά. Δες το πασίγνωστο μπλε σπίτι της Φρίντα Κάλο, διάσημα μουσεία, αδιαπέραστες ζούγκλες, επιβλητικές πυραμίδες και γνώρισε ντόπιους, Μάγιας αλλά και παλαίμαχους και τροπαιούχους LuchaLibre παλαιστές.

Μέτρα πόσες μέρες έχεις υπόλοιπο άδειας και ξεκινά να γεμίζεις τον κουμπαρά σου. Σίγουρα μετά από το Lifeis a beach #MissionMexico θα πεις... #Vamos!

Περίληψη 9ου επεισοδίου – Κυριακή 11.8.19 στις 17:00

Το #SanCristobalChallenge είναι πραγματικότητα! Μαζί με την επίσκεψη στις καλύτερες παραλίες της Οαχάκα!

Μετά από πολλά χιλιόμετρα οδήγησης στους απέραντους αυτοκινητόδρομους του Μεξικού, η παρέα του Lifeis a beach φτάνει στην πόλη του ΣαντΚρίστομπαλ Ντε Λας Κάσας. Μια πολύχρωμη πόλη, σε υψόμετρο 2.000μ. που κατοικείται από πολλές φυλές Ινδιάνων.

Η σχέση Λόκε- Αλεχάνδρο Ελ Γκράντε περνάει σε άλλο επίπεδο και δοκιμάζεται μέσα στην αγορά της πόλης. Στόχος να κάνουν τα καλύτερα παζάρια και να αγοράσουν τα πιο ωραία πράγματα ξοδεύοντας αυστηρά 2.000 πέσος ο καθένας.

Στο θέμα μας τώρα. Παραλία! Ζιπολίτε και Μεζούντε, παραλίες για πολύ παιχνίδι με τα κύματα αλλά και άραγμα. Τελικός στόχος η παραλία Κομέτα, που σύμφωνα με τους ντόπιους έχει το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στην Οαχάκα. Επιβεβαιώθηκε!

Guestfriends: Κατερίνα Rubi, Φώτης από την Γαύδο

LIFE IS A BEACH
Κυριακή 11.8.19 στις 17:00
Star Channel