«Χλωμό» το μέλλον της Χατζηβασιλείου στον Alpha

«Χλωμό» το μέλλον της Χατζηβασιλείου στον Alpha

Η παρουσιάστρια οδεύει προς την πόρτα της εξόδου

Οι ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο συνεχίζονται και οι αλλαγές, μέχρι την έναρξη της ερχόμενης σεζόν θα είναι πολλές και ανατρεπτικές.

Ονόματα τα οποία αποτελούσαν «παραδοσιακά» και «δυνατά χαρτιά» των σταθμών βλέπουν τη πόρτα της εξόδου από τους σταθμούς όπου εργάζονται και... αουτσάιντερ παίρνουν τη θέση τους.

Ένα από τα ονόματα που, όπως όλα δείχνουν, θα βρεθεί εκτός του καναλιού με το οποίο συνεργαζόταν τα τελευταία 14 χρόνια είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

H εκπομπή της «Πάμε Πακέτο» στον Alpha έχει κερδίσει το «στοίχημα» της τηλεθέασης και την προτίμηση του κοινού καθώς ήταν η μόνη η οποία, όσες αλλαγές και αν υπέστη στην ώρα και τη μέρα προβολής απέδειξε ότι το τηλεοπτικό κοινό την ακολουθεί και δεν έχανε στα νούμερα τηλεθέασης.

Το συμβόλαιο της Βίκυς Χατζηβαλείου με τον Alpha «έληξε» αλλά παραμένει στον «αέρα» καθώς οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις προκειμένου να βρουν λύση ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και όσο πλησιάζει η έναρξη της επόμενης τηλεοπτικής χρονιάς και όσο οι υπογραφές δεν «πέφτουν» τόσο απομακρύνεται το σενάριο της ανανέωσης του συμβολαίου της Βίκυς Χατζηβασιλείου.