Κάτι τρέχει με την με την Βίκυ Χατζηβασιλείου στον Alpha

Κάτι τρέχει με την με την Βίκυ Χατζηβασιλείου στον Alpha

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της παρουσιάστριας

Η τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της και ήδη οι υπεύθυνοι των σταθμών έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για την επόμενη.

Συζητήσεις, συμβόλαια και projects πέφτουν στο τραπέζι προκειμένου να βγει ο σχεδιασμός τους για να κατακτήσει ο κάθε ένας το δικό του μερίδιο από την πίτα της τηλεθέασης.

Στον Alpha όμως κάτι τρέχει με το «βαρύ» πυροβολικό που ακούει στο όνομα Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια με την εκπομπή της «Πάμε Πακέτο» έχει κερδίσει το «στοίχημα» της τηλεθέασης και την προτίμηση του κοινού.

Μάλιστα η εκπομπή της ήταν η μόνη η οποία, όσες αλλαγές και αν υπέστη στην ώρα και τη μέρα προβολής απέδειξε ότι το τηλεοπτικό κοινό την ακολουθεί και δεν έχανε στα νούμερα τηλεθέασης.

Ωστόσο, αν και τα περισσότερα συμβόλαια των παρουσιαστών του Alpha έχουν συζητηθεί και ανανεωθεί, αυτό της Βίκυς Χατζηβασιλείου παραμένει στον «αέρα».

Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις καθώς το συμβόλαιο της με τον σταθμό έχει λήξει και ψάχνουν να βρουν τη «χρυσή» τομή ώστε να παραμείνει η παρουσιάστρια στον Alpha.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και το «Πακέτο» της αποτελούν... θησαυρό και όσο εκείνη δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον σταθμό, πολιορκείται από τα ανταγωνιστικά κανάλια προκειμένου να την εντάξουν στα δικά τους προγράμματα.