Πρόωρη «αυλαία» έριξε η εκπομπή της Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ

Πρόωρη «αυλαία» έριξε η εκπομπή της Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στους αντικειμενικούς και υποκειμενικούς λόγους του «κοψίματος»

Τέλος του μήνα, το συμβόλαιο της Κατερίνας Ακριβοπούλου με την ΕΡΤ ήταν ανάμεσα σε αυτά που επρόκειτο να πέσουν στο τραπέζι προς συζήτηση των όρων του. Οι εξελίξεις όμως πρόλαβαν τη δημοσιογράφο με αποτέλεσμα η εκπομπή της «Δεύτερη Ματιά» να ρίξει πρόωρα «αυλαία».

Ο λόγος του βιαστικού αυτού «κοψίματος» είναι πως οι συμβάσεις των δημοσιογράφων – παραγωγής της εκπομπής έληξαν χθες, Δευτέρα 15 Ιουλίου κάτι που κάνει την προβολή της εκπομπής αδύνατη.

Μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Κατερίνα Ακριβοπούλου ανακοίνωσε το πρόωρο τέλος της εκπομπής της, αναφέρθηκε στους αντικειμενικούς αλλά και υποκειμενικούς λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Να σημειωθεί πως απέμενε να προβληθούν εννέα ακόμα επεισόδια μέχρι την ολοκλήρωση του κύκλου της εκπομπής.

Η ανάρτησή της Κατερίνας Ακριβοπούλου:

«Τίτλοι τέλους...

Για αντικειμενικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την δημοσιογραφική υποστήριξη από δημοσιογράφους παραγωγούς (χωρίς αυτούς τους αφανείς ήρωες δεν βγαίνουν οι εκπομπές), δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε τα επόμενα εννέα επεισόδια που απέμειναν, μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος την επόμενη εβδομάδα.

Για υποκειμενικούς λόγους, καλύτερα κιόλας. Πάσχουμε και οι τέσσερις από βαρύ και ανίατο συναισθηματισμό, οπότε θα γινόμασταν και ρεζίλι στον αέρα, εάν κάναμε εκπομπή αποχαιρετισμού. Ναι θα μας έπαιρναν τα ζουμιά.

Τα αγόρια μου – αυτή η πολύτιμη οικογένειά μου- κι εγώ ψάχνουμε να βρούμε τα λόγια να σας ευχαριστήσουμε, αλλά …δεν. Όλα είναι φτωχά μπροστά στον πλούτο που μας προσφέρατε όλοι σας, με την άδολη στήριξη και την ανεξάντλητη Αγάπη σας.

Κυρίες, κύριοι και αγαπημένα μας παιδιά καλό καλοκαίρι, καλά μυαλά, καλή κανονικότητα και καλή συνέχεια σε ο,τι κάνετε ή κάνουμε...

Υ.Γ. Ματίνα, Χαρά σας ευχαριστούμε με όλη μας την ψυχή! Θα ανταποδώσουμε...»

Παρακαλούμε περιμένετε ...