Τα τηλεπαιχνίδια που θα δούμε από την νέα σεζόν

Τα τηλεπαιχνίδια που θα δούμε από την νέα σεζόν

Ποιοι θα τα παρουσιάσουν

Όπως κάθε τηλεοπτική σεζόν έτσι και αυτή που θα έρθει από Σεπτέμβριο τα κανάλια έχουν γεμίσει το πρόγραμμα τους με αρκετά τηλεπαιχνίδια.

Ο ΑΝΤ1 πριν τρία χρόνια επανέφερε το «Ρουκ Ζουκ» με πρωταγωνίστρια την Ζέτα Μακρυπούλια. Ένα γεγονός που έφερε επιτυχία στο κανάλι καθώς καταλαμβάνει υψηλές θέσεις στον πίνακα τηλεθέασης.

Το Ρουκ Ζουκ θα συνεχιστεί και την νέα χρονιά.

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα δούμε και την Μαρία Μπακοδήμου με το «Still Standing» ακόμα ένα επιτυχημένο επιχείρημα του καναλιού.

Μετά από τρία χρόνια το Deal τελειώνει από τον Alpha. Ωστόσο ο Χρήστος Φερεντίνος παραμένει στο κανάλι και όπως έκανε γνωστό και ο ίδιος θα παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι με τίτλο «Πάνω Κάτω».

Ο τροχός της τύχης επέστρεψε πριν πέντε χρόνια στο Star με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και σημείωσε από την αρχή υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Όπως έχει κάνει γνωστό και ο ίδιος το παιχνίδι θα συνεχίσει και του χρόνου.

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να μπει δυναμικά με νέα τηλεπαιχνίδια. Πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα να παρουσιάζει το «Guess my age»».

Ένα τηλεπαιχνίδι που οι παίκτες που έχουν ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό πρέπει να μαντέψουν την ηλικία έξι προσώπων.

Το δεύτερο τηλεπαιχνίδι είναι το Boom, για το οποίο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές πολλές λεπτομέρειες ωστόσο θέλουν την παρουσίαση να αναλαμβάνει πρόσωπο έκπληξη.