Δημήτρης Παπανώτας: Ανακοίνωσε ότι πλέον ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ

Δημήτρης Παπανώτας: Ανακοίνωσε ότι πλέον ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ

«Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΑΪ»

Στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς για το Happy Day, ο Δημήτρης Παπανώτας ανακοίνωσε την αποχώρηση του μετά από 5,5 χρόνια τόσο από την εκπομπή όσο και από το δυναμικό του Alpha.

Φήμες ήθελαν τον παρουσιαστή να πηγαίνει στον ΣΚΑΪ και στην νέα εκπομπή που ετοιμάζει με τον Γιώργο Λιάγκα.

Το βράδυ της Τετάρτης ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι πλέον ανήκει και επίσημα στον δυναμικό του ΣΚΑΪ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΆΙ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογένεια που αφήνω, του alpha και του happy day. Και είμαι έτοιμος μετά από λίγη ξεκούραση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα οικογένεια που με υποδέχθηκε ζεστά, ευγενικά και ανθρώπινα.

Αυτή του ΣΚΆΙ. Γνώρισα ήδη αρκετούς ανθρώπους εκεί. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό τους καλωσόρισμα. Καλό μας καλοκαίρι παιδιά….», έγραψε στην σχετική ανάρτηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΆΙ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογένεια που αφήνω, του alpha και του happy day. Και είμαι έτοιμος μετά από λίγη ξεκούραση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα οικογένεια που με υποδέχθηκε ζεστά, ευγενικά και ανθρώπινα. Αυτή του ΣΚΆΙ. Γνώρισα ήδη αρκετούς ανθρώπους εκεί. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό τους καλωσόρισμα. Καλό μας καλοκαίρι παιδιά....????❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) στις