Πότε επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες το MasterChef

Πότε επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες το MasterChef

Η κίνηση στρατηγικής του Star προκειμένου να διατηρηθούν υψηλά τα νούμερα τηλεθέασης όλη τη σεζόν

To MasterChef ήταν έναν από τα προγράμματα που κέρδισαν το στοίχημα της τηλεθέασης τη σεζόν που τελείωσε και δικαίως αποτελεί «δυνατό» χαρτί για το Star.

Το κανάλι, μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής κατέκτησε μεγάλο μερίδιο της διαφημιστικής πίτας, αυτής της πίτας που όλοι οι σταθμοί θέλουν να.. γευτούν.

Οι τηλεθεατές έδειξαν τη προτίμηση τους στους παίκτες που δοκίμαζαν τις μαγειρικές τους ικανότητες στη κουζίνα του MasterChef και στους τρεις κριτές που με τις ατάκες τους χάριζαν γέλιο.

Το Star όμως ετοιμάζεται να μπει στην τηλεοπτική αρένα, εξίσου δυναμικά και την ερχόμενη σεζόν.
Πρώτα θα βγάλει στον «αέρα» το Greece’s Next Top Model, το οποίο με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής χρονιάς φιλοδοξεί να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό. Εξάλλου πρόκειται για ένα ακόμα δοκιμασμένο και εγγυημένο πρόγραμμα.

Πότε όμως θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες ο νέος κύκλος του MasterChef;

Το ριάλιτι μαγειρικής με τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, αμέσως μετά το τέλος του Greece’s Next Top Model δηλαδή.

Πρόκειται για μια κίνηση… στρατηγικής από το Star, προκειμένου να διατηρηθούν τα νούμερα τηλεθέασης της prime time ζώνης σε υψηλά επίπεδα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν 2019 – 2020.