Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκανε ο μεγάλος τελικός του Survivor

Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκανε ο μεγάλος τελικός του Survivor

Πόσοι τηλεθεατές παρακολούθησαν το φινάλε του ριάλιτι επιιβίωσης

Κατερίνα Δαλάκα και Δήμητρα Βαμβακούση ήταν οι δυο παίκτριες που έφτασαν στον μεγάλο τελικό του Survivor μετατρέποντας τον σε γυναικεία υπόθεση.

Οι δυο φίλες τέθηκαν στη διάθεση του κοινού ώστε να αποφασίσει και να στηρίξει όποια από τις δυο ήθελε να πάρει τον τίτλο της Survivor 2019 και το έπαθλο των 100.000.

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και αποφάσισε πως η παίκτρια που άξιζε να στεφθεί νικήτρια του φετινού Survivor ήταν η Κατερίνα Δαλάκα.

Η δυνατή παίκτρια που επί τόσους μήνες έδινε τον καλύτερο της εαυτό στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου, ακούγοντας το όνομα της ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και τα μάτια της κοκκίνισαν από τη συγκίνηση.

Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης οι μετρήσεις της Nielsen,  ήταν μεγαλύτερα από τα απλά επεισόδια. Ο μεγάλος τελικός του Survivor σημείωσε το βράδυ της Κυριακής 25,7% στο γενικό σύνολο, φτάνοντας σε τέταρτο (00:45 – 01:00) μέχρι το 36,4%. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό (18-54), ο μέσος όρος που κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen ήταν 20,4% με το υψηλότερο τέταρτο (00:45 – 01:00) να φτάνει στο 30,2%.