Survivor: Το ξέσπασμα, το ντέρμπι της ασυλίας και η απρόσμενη αποχώρηση

Survivor: Το ξέσπασμα, το ντέρμπι της ασυλίας και η απρόσμενη αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Mετά από ένα δύσκολο παιχνίδι για την ασυλία, ο Μπορά είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor.

Ο Τούρκος παίκτης τα έδωσε όλα, αλλά τελικά η λευκή ομάδα ηττήθηκε με 3-2 και έτσι ένας από τους τρεις Τούρκους θα αποχωρούσε.

Στο αγώνισμα ασυλίας, η Αφροδίτη έδωσε τη νίκη με 10-8 στην λευκή ομάδα, στον δεύτερο αγώνα ασυλίας και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν σε μπαράζ, που θα κρινόταν στις τρεις νίκες

Κατερίνα και Εμρέ κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα, με τον Μπορά να ξεσπάει, σπάζοντας ότι έβρισκε μπροστά του στον στίβο μάχης.

Εκτός εαυτού παίκτης του Survivor – Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του

Οι παίκτες του Survivor μπήκαν για μια ακόμη φορά στον στίβο μάχης προκειμένου να αγωνιστούν για τελευταία φορά για το έπαθλο της ασυλίας.

Οι Τούρκοι παίκτες των δυο ομάδων δεν μπορούσαν να διαχειριστούν το άγχος τους καθώς από τη χαμένη ομάδα θα αποχωρήσει Τούρκος.

Η Μαύρη ομάδα του Survivor, ενώ στο παρκούρ της πίστας είχε καλύτερες επιδόσεις, δεν κατάφερε να «ξεκλειδώσει» τον τελικό στόχο με αποτέλεσμα η Άσπρη ομάδα να πάρει γρήγορα προβάδισμα.

Οι ήττες και το ενδεχόμενο να είναι αυτός ο παίκτης που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης έβγαλαν εκτός εαυτού τον Γιουσούφ ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του επιστρέφοντας στον πάγκο της ομάδας του και άρχισε να πετάει τα παγούρια με το νερό δεξιά και αριστερά βγάζοντας κραυγές.

Ξέσπασε η Σεντά στο τέλος του αγώνα – Ένταση στους πάγκους

Η Σεντά μπήκε στον στίβο μάχης του Survivor να αγωνιστεί ενάντια στη Δήμητρα. Το αποτέλεσμα κρίθηκε άλλη μια φορά στον τελικό στόχο.

Ωστόσο, επειδή οι δυο δυνατές παίκτριες πέταξαν σχεδόν ταυτόχρονα τις μπάλες του χρειάστηκε η παρέμβαση της παραγωγής ώστε να αποκαλυφθεί η νικήτρια.

Γιουσούφ από την Μαύρη ομάδα και Οκάυ από την Άσπρη είχαν μια έντονη συζήτηση στο τέλος του αγώνα η οποία όμως προκάλεσε εκνευρισμό στη Σεντά.

Η παίκτρια ξέσπασε κατά του Γιουσούφ και τον κατηγόρησε ότι δημιουργεί εντάσεις και πως της σπάει τα νεύρα η αντίπαλη ομάδα επειδή συνέχεια ζητάνε συγγνώμη.

Αποχώρησε από το Survivor ο Μπόρα

Η Άσπρη ομάδα του Survivor έχασε τον τελευταίο αγώνα ασυλίας του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης και δυο παίκτες τέθηκαν αυτόματα ως υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Το αποτέλεσμα και σε αυτή την... κόντρα κρίθηκε στον τελικό στόχο όπου ο Εμρέ και ο Μπόρα πάλεψαν για τη νίκη. Ο Εμρέ της Μαύρης ομάδας αποδείχθηκε πιο εύστοχος και ο Μπόρα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό για την ήττα.

Μπόρα και Οκάυ ήταν οι δυο Τούρκοι που βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν ποιος από τους δυο βρισκόταν πιο χαμηλά στην κατάταξη της μεγάλης ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, έδωσε αρχικά και στους δυο παίκτες τον λόγο όπου με συγκινητικά λόγια αναφέρθηκαν στην πεντάμηνη πορεία τους στο Survivor.

Στη συνέχεια ενημέρωσε πως ο παίκτης ο οποίος ήταν πιο χαμηλά στην κατάταξη και έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Μπόρα.

Ο παίκτης όταν άκουσε το όνομα του ξαφνιάστηκε και τόνισε πως σε κάποια σημεία ίσως και να έκανε λάθη ενώ δεν σταμάτησε να αντιπροσωπεύει ούτε στιγμή τις αξίες που πιστεύει. Στη συνέχεια ευχαρίστησε το κοινό που τον στήριξε με την ψήφο του αλλά και τον Ατζούν Ιλιτζαλί που του έδωσε την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία του Survivor.