Survivor: Η ένταση στους παίκτες και η νίκη της μαύρης ομάδας

Survivor: Η ένταση στους παίκτες και η νίκη της μαύρης ομάδας

Όσα είδαμε στο χθεσινό ριάλιτι επιβίωσης

Στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor είδαμε την άσπρη ομάδα να απολαμβάνει το έπαθλο που είχε κερδίσει.

Ακολούθησε αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, στο οποίο νίκησε η Άσπρη ομάδα. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για την τελευταία ασυλία πριν τον τελικό, από την οποία θα προκύψουν Τούρκοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Στο αγώνισμα κέρδισε η  Μαύρη ομάδα, με την Κατερίνα Δαλάκα να κερδίζει τη Σεντά στο τελευταίο παιχνίδι, γράφοντας το τελικό 10-8.

Προβληματισμός στους παίκτες για τα νεύρα του Εμρέ και τις ειρωνείες του Μπόρα

Τα όσα διαδραματίστηκαν στον στίβο μάχης του Survivor στο επεισόδιο της Τρίτης, έγιναν θέμα συζήτησης ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων οι οποίοι δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους, ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της Άσπρης ομάδας, μέλος της οποίας είναι ο Μπόρα, εξέφρασαν την ανησυχία τους για τα νεύρα και τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Εμρέ ο οποίος κάθε φορά που χάνει εκρήγνυται.

«Νόμιζα ότι θα μου το πετάξει» είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα για τα δοκάρια που πήρε στα χέρια του ο Εμρέ μετά την ήττα του και οι συμπαίκτες της συμφώνησαν μαζί της.

Στο... αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό της Μαύρης ομάδας, επικρατεί όμως το ίδιο κλίμα. Υπάρχει έντονος προβληματισμός για τη συμπεριφορά του Μπόρα ο οποίος έχει βρει την «τακτική» της ειρωνείας και των «κραυγών» προκειμένου να αποσυντονίζει τους αντιπάλους του.

«Ξέρουμε την συμπεριφορά του Μπόρα αλλά δεν μπορούμε πάντα να την διαχειριστούμε. Το θέμα δεν είναι να αποσυντονίσεις τον συμπαίκτη σου για να κερδίσεις εσύ» δήλωσε η Δήμητρα Βαμβακούση στην κάμερα της παραγωγής.

«Ο Εμρέ είναι πολύ μικρός σε ηλικία, είναι μόνο 20 χρονών και επηρεάζεται πολύ εύκολα. Δεν μπορώ να πιέσω κάποιον να μην τρελαίνεται όταν του φωνάζει πχ ο Μπόρα.» είπε η Κατερίνα Δαλάκα για τον συμπαίκτη της.