Survivor: Τα ακροβατικά του Εμρέ, η απολογία της Αφροδίτης και η αποχώρηση

Survivor: Τα ακροβατικά του Εμρέ, η απολογία της Αφροδίτης και η αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Η Μαύρη ομάδα του Survivor ήταν αυτή που έχασε στο αγώνισμα ασυλίας και έτσι οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού.

Με βάση τους νέους κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης, από τη στιγμή που στο προηγούμενο συμβούλιο, αποχώρησε Έλληνας παίκτης, στο συμβούλιο του επεισοδίου της Πέμπτης, έπρεπε να αποχωρήσει Τούρκος.

Η ριψοκίνδυνη κωλοτούμπα του Εμρέ έκανε έξαλλο τον Γιουσούφ

Ο Εμρέ είναι απρόβλεπτος και κανείς δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει στο τέλος κάθε αγώνα. Ο παίκτης της Μαύρης ομάδας, όπως χαρακτηριστικά λέει και ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης στην περιγραφή των αγωνισμάτων, μπαίνει με λύσσα στους στίβους μάχης.

Το ίδιο έκανε και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor όταν ο Εμρέ κλήθηκε να κοντραριστεί με τον Οκάϋ.

Ο Εμρέ, μπήκε δυναμικά στον στίβο μάχης και κατάφερε να πάρει τον πόντο από τον αντίπαλο του αφού ήταν πιο εύστοχος στον τελικό στόχο.

Ο παίκτης, από τη χαρά του, ανέβηκε στο τραπέζι και έκανε μια ριψοκίνδυνη κωλοτούμπα.

Η αντίδραση του αυτή δεν άρεσε όμως στον συμπαίκτη του, Γιουσούφ, ο οποίος του τόνισε πως κάνει ανόητες κινήσεις και δεν προσέχει ενώ βρίσκονται μόλις δυο εβδομάδες από τον τελικό του παιχνιδιού.

Από τη μεριά του, ο Εμρέ, του απάντησε πως δεν χρειάζεται να του φωνάζει και να δημιουργεί ένταση στον πάγκο αφού κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Η συζήτηση συνεχίστηκε για αρκετή ώρα με τον Γιουσούφ να του το τονίζει πως ότι αναφέρει το λέει για το δικό του καλό.

Η δημόσια συγγνώμη της Σκαφίδα στην Κατερίνα Δαλάκα

Το Survivor φτάνει στο τέλος του και η ένταση στους στίβους μάχης έχει κορυφωθεί. Το βράδυ της Τετάρτης, η Άσπρη ομάδα είχε πάρει τη νίκη του πρώτου αγωνίσματος που είχε ως έπαθλο την ασυλία.

Οι παίκτες της Μαύρης ομάδας, πείσμωσαν και μπήκαν δυναμικά στον αγώνα καθώς δεν ήθελαν να είναι αυτοί που θα αναγκαστούν να αποχωριστούν έναν συμπαίκτη τους.

Ο αγώνας μετατράπηκε σε ντέρμπι ωστόσο οι παίκτες της Άσπρης ομάδας κατάφεραν και πάλι να νικήσουν κι έτσι κέρδισαν την ασυλία με 10-8.

Στο τέλος του αγώνα η Αφροδίτη, η οποία ήταν αυτή που πήρε τον πόντο που καθόρισε και το αποτέλεσμα ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς κάτι που ενόχλησε την Κατερίνα Δαλάκα.

Στο ceremony και ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης της είχε απευθύνει τον λόγο, η Αφροδίτη ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Κατερίνα Δαλάκα γι’αυτούς τους πανηγυρισμούς της και όπως είπε: «Μου βγήκε η ένταση γιατί ήταν ο τελευταίος πόντος και πανηγύρισα έτσι. Ήταν μια παρεξήγηση με την Κατερίνα. Δεν απευθυνόμουν σε εκείνη.».

Η Σουντέ αποχώρησε με δάκρυα από το Survivor

Η Μαύρη ομάδα του Survivor, σε έναν αγώνα που κρίθηκε στο πόντο και μετατράπηκε σε ντέρμπι, δεν κατάφερε να πάρει τον τελικό πόντο και ήταν αυτή που οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να θέσει υποψήφιους προς αποχώρηση.

Με βάση το νέο κανόνα που έχει εφαρμοστεί στο φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, από τη στιγμή που στο προηγούμενο συμβούλιο, αποχώρησε Έλληνας παίκτης, στο συμβούλιο του επεισοδίου της Πέμπτης, έπρεπε να αποχωρήσει Τούρκος,

Εμρέ και Σουντέ ήταν οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση και οι παίκτες περίμεναν με αγωνία να ακούσουν από τα χείλη του Ατζούν Ιλιτζαλί, ποιος από τους δυο έχει συγκεντρώσει χαμηλότερο ποσοστό ψήφων από το τηλεοπτικό κοινό.

Η παίκτρια που ήταν χαμηλότερα στην κατάταξη της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού ήταν η Σουντέ.

Ακούγοντας το όνομα της από τον Ατζούν, η Σουντέ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Πριν φύγει ανέφερε πως νιώθει πως νιώθει πιο ώριμη μετά τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και νιώθει πολύ καλά με τον εαυτό της ωστόσο δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι τη δεδομένη στιγμή της αποχώρησης της.