«Καρφιά» από την Αφροδίτη για τη Δήμητρα και τρυφερά λόγια για την Δαλάκα

«Καρφιά» από την Αφροδίτη για τη Δήμητρα και τρυφερά λόγια για την Δαλάκα

Η παίκτρια της Άσπρης ομάδας θέλησε να κάνει τις δηλώσεις της στην κάμερα της παραγωγής

Η φιλία των τριών κοριτσιών έχει γίνει θέμα συζήτησης πολλές φορές. Κατερίνα Δαλάκα, Αφροδίτη Σκαφίδα και Δήμητρα Βαμβακούση, από την αρχή του Survivor, φάνηκε πως έχουν πολλά κοινά και οι τρεις τους ξεκίνησαν αμέσως να κάνουν παρέα και να περνούν συζητώντας τον ελεύθερο χρόνο τους στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Μετά τον διαχωρισμό των παικτών σε Άσπρη και Μαύρη ομάδα, η Κατερίνα με τη Δήμητρα έμειναν στη μια ομάδα και η Αφροδίτη στην άλλη.

Τότε ξεκίνησαν τα... όργανα και οι κόντρες ανάμεσα στις τρεις παίκτριες με αποκορύφωμα εντάσεις ανάμεσα τους στους στίβους μάχης.

Οι παίκτες των δυο ομάδων, τώρα που το Survivor οδεύει προς τον τελικό, μένουν όλοι μαζί στην ίδια παραλία.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα θέλησε να μιλήσει για τις φιλίες που έκανε στον Άγιο Δομίνικο και μοιράστηκε τις σκέψεις της με το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη κάμερα της παραγωγής.

«Οι φιλίες που έκανα στο παιχνίδι είναι μόνο δυο. Η Κατερίνα και η Δήμητρα. Το τελευταίο διάστημα απομακρύνθηκα από τη Δήμητρα. Από όταν ήρθαμε στην ίδια παραλία ξανά ήρθα κοντά με την Κατερίνα. Απολαμβάνω πλέον την παρέα της. Με βοήθησε πάρα πολύ η φιλία μου με την Κατερίνα η οποία έχει βιώσει την εμπειρία του Survivor ξανά. Πραγματικά αισθάνομαι ευλογημένη που ήρθα να ζήσω αυτή την εμπειρία.» ανέφερε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...