Survivor: Η εξομολόγηση του Κυριάκου, το ατύχημα του Εμρέ και τα 10.000 ευρώ

Survivor: Η εξομολόγηση του Κυριάκου, το ατύχημα του Εμρέ και τα 10.000 ευρώ

Όσα είδαμε χθες στο ριάλιτι επιβίωσης

Ύστερα από έναν απαιτητικό στίβο μάχης οι παίκτες της Άσπρης ομάδας ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη το βράδυ της Τρίτης στο Survivor.

Μετά τον απολαυστικό μπακλαβά τους, έπαιξαν σε ένα παιχνίδι τύχης για το έπαθλο των 10.000 ευρώ, για έναν νικητή. Ο Νίκος επικράτησε του Μπόρα με 4-3, και μετά το αυτοκίνητο πήρε και τα 10.000 ευρώ.

Από το παιχνίδι στο συμβούλιο του νησιού αποχώρησε ο Κυριάκος Πελεκάνος.

Έξαλλη η Σεντά με την Αφροδίτη Σκαφίδα – Αποχώρησε από τον πάγκο

Ένα σχόλιο της Αφροδίτης Σκαφίδας στο τέλος του αγώνα έκανε έξαλλη τη Σεντά η οποία προκειμένου να μην τσακωθεί με τη συμπαίκτρια της, αποχώρησε από τον πάγκο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (18/6), οι τρεις παίκτριες της Μαύρης ομάδας του Survivor, Κατερίνα, Σουντέ και Δήμητρα, έπαιζαν συνέχεια με την Αφροδίτη αφού η Σεντά είναι τραυματισμένη και δεν μπορούσε να αγωνιστεί.

Στο τέλος ενός αγώνα, η Αφροδίτη επέστρεψε στον πάγκο και με χαμόγελο είπε στους συμπαίκτες της πως την επιλέγουν και οι τρεις.

Αυτή η ατάκα, δεν άρεσε καθόλου στη Σεντά η οποία ανέφερε φανερά εκνευρισμένη: «Αν θέλει να παίξω, ας συζητήσουμε τα ίδια πάλι!» και αποχώρησε από τον πάγκο.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα, φάνηκε να μην καταλαβαίνει τι έλεγε η Σεντά καθώς δεν γνωρίζει την τουρκική γλώσσα.

«Έκραζαν» τον Εμρέ ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα

Το Survivor φτάνει προς το τέλος του και τα έπαθλα για το οποία διαγωνίζονται οι παίκτες είναι όλο και μεγαλύτερα.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (18/6), ο Εμρέ κοντραριζόταν ενάντια στον Κυριάκο Πελεκάνο. Ο Τούρκος παίκτης δεν κατάφερε να πάρει τον πόντο για την Μαύρη ομάδα και στο τέλος του αγωνίσματος έπεσε στο έδαφος καθώς παραπονέθηκε ότι δεν μπορεί να πάρει ανάσα.

Η συμπαίκτρια του, Σουντέ Μπουρτζού, τότε, πήγε πάνω από το κεφάλι του και τον... έκραζε για τις αγωνιστικές του επιδόσεις ενώ εκείνος ήταν πεσμένος στο χώμα.

«Ντροπή σας» ψέλλισε όλο παράπονο ο Εμρέ ενώ τόνισε πως έχει ενοχλήσεις στο πόδι. Ο Γιουσούφ τότε έσπευσε να φωνάξει το ιατρικό προσωπικό της παραγωγής προκειμένου να βεβαιωθούν ότι δεν έχει συμβεί κάτι σοβαρό με τον Εμρέ.

Ο Κυριάκος αποχώρησε από το Survivor κάνοντας μια συγκινητική αποκάλυψη

Οι τρεις παίκτες της Άσπρης ομάδας είχαν προαποφασίσει ότι θα είναι και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor το ανακοίνωσαν στον Σάκη Τανιμανίδη αφήνοντας τον έκπληκτο.

Αφροδίτη Σκαφίδα, Νίκος Κοσμάς και Κυριάκος Πελεκάνος μεταφέρθηκαν για άλλη μια φορά στο συμβούλιο του νησιού, μαζί με τους συμπαίκτες τους, προκειμένου να μάθουν ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι τρεις παίκτες, πιασμένοι χέρι - χέρι περίμεναν να ακούσουν το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει από το Survivor και δεν μπορούσαν να κρύψουν την αγωνία τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως σύμφωνα με την μεγάλη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, ο παίκτης ο οποίος ήταν πιο χαμηλά στην κατάταξη ήταν ο Κυριάκος Πελεκάνος και ήταν αυτος ο οποίος έπρεπε να αποχωρήσει.

Ο παίκτης τόνισε πως στεναχωρήθηκε που πρέπει να φύγει καθώς ήθελε πάρα πολύ να φτάσει στον τελικό της Αθήνας.

Ο Κυριάκος Πελεκάνος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και μάλιστα για άλλη μια φορά αναφέρθηκε στη μητέρα του που την έχασε από καρκίνο.

Όπως χαρακτηριστικά ανάμεσα σε αναφιλητά: «Πριν ένα χρόνο έχασα τη μητέρα μου από καρκίνο. Η μάνα μου άντεξε έξι μήνες, κάπου τόσο κρατά και το Survivor».

Ο Κυριάκος Πελεκάνος αποκάλυψε και τον λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι ο οποίος δεν ήταν άλλος από το να φτιάξει μια πτέρυγα στο ίδρυμα που νοσηλεύτηκε η μητέρα του το τελευταίο διάστημα της ζωής του.