Ο Κυριάκος αποχώρησε από το Survivor κάνοντας μια συγκινητική αποκάλυψη

Ο Κυριάκος αποχώρησε από το Survivor κάνοντας μια συγκινητική αποκάλυψη

Ο παίκτης ήταν πιο χαμηλά στην κατάταξη της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού

Οι τρεις παίκτες της Άσπρης ομάδας είχαν προαποφασίσει ότι θα είναι και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor το ανακοίνωσαν στον Σάκη Τανιμανίδη αφήνοντας τον έκπληκτο.

Αφροδίτη Σκαφίδα, Νίκος Κοσμάς και Κυριάκος Πελεκάνος μεταφέρθηκαν για άλλη μια φορά στο συμβούλιο του νησιού, μαζί με τους συμπαίκτες τους, προκειμένου να μάθουν ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι τρεις παίκτες, πιασμένοι χέρι - χέρι περίμεναν να ακούσουν το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει από το Survivor και δεν μπορούσαν να κρύψουν την αγωνία τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως σύμφωνα με την μεγάλη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, ο παίκτης ο οποίος ήταν πιο χαμηλά στην κατάταξη ήταν ο Κυριάκος Πελεκάνος και ήταν αυτος ο οποίος έπρεπε να αποχωρήσει.

Ο παίκτης τόνισε πως στεναχωρήθηκε που πρέπει να φύγει καθώς ήθελε πάρα πολύ να φτάσει στον τελικό της Αθήνας.

Ο Κυριάκος Πελεκάνος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και μάλιστα για άλλη μια φορά αναφέρθηκε στη μητέρα του που την έχασε από καρκίνο.

Όπως χαρακτηριστικά ανάμεσα σε αναφιλητά: «Πριν ένα χρόνο έχασα τη μητέρα μου από καρκίνο. Η μάνα μου άντεξε έξι μήνες, κάπου τόσο κρατά και το Survivor».

Ο Κυριάκος Πελεκάνος αποκάλυψε και τον λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι ο οποίος δεν ήταν άλλος από το να φτιάξει μια πτέρυγα στο ίδρυμα που νοσηλεύτηκε η μητέρα του το τελευταίο διάστημα της ζωής του.